Tamara in Vriendin, een brief aan alle onzekere vrouwen in Nederland

Kun jij een beetje zelfverzekerdheid gebruiken? Lees dan deze woorden van Tamara.

Wees mooi van binnen én van buiten. Ben lief voor jezelf. Geef jezelf wat je nodig hebt. Wees zelfbewust en zelfverzekerd. Ben ook trots op jezelf en op wat je bereikt hebt. Zet jezelf in het zonnetje. Waardeer jezelf. Heb jezelf lief. Hou van jezelf. Omarm jezelf.

Nog altijd kom ik veel te vaak onzekere vrouwen tegen die niet in hun kracht durven staan. Of vrouwen die vanuit onzekerheid jaloers en afgunstig zijn op zelfverzekerde vrouwen. En dat is allemaal zo ontzettend zonde! Want alles jij kunt jezelf alles geven. Verwacht nooit dat de ander dit doet. Dat kan namelijk helemaal niet. Alleen wat jij jezelf geeft is van jou. En kun je dus nooit verliezen…

Eigenwaarde en zelfrespect. Het mooiste wat jij jezelf kunt geven. Het staat aan de basis van al jouw relaties en successen. Durven geloven in jezelf en jezelf durven zijn. Je mannetje staan als het nodig is. Jezelf kwetsbaar durven opstellen. Ja, daarvoor is lef en moed nodig. Maar ik weet zeker dat jij het ook kunt. Alle vrouwen kunnen dit. Dus ook jij. Geloof in jezelf. Jij bent het waard. Er wordt van je gehouden. Door velen!