GRATIS '31-daagse inspiratie marathon!'

Vul je beste gegevens hieronder in, om gratis 31 dagen lang inspiratie, do’s and dont’s in je mailbox te ontvangen over effectief leiderschap, vermogensopbouw en persoonlijke groei!

🔒Je gegevens zijn veilig bij ons, en je kunt je desgewenst elk moment weer afmelden. Door jezelf aan te melden voor deze gratis 31-daagse inspiratie marathon, ga je ermee akkoord dat we je waardevolle e-mails toesturen.

Privacy verklaring

Wil jij verzekerd zijn van een gouden toekomst?!

Dit was ik als twintiger (foto 1 & 3) en als dertiger (foto 2 & 4). Toen ik 23 jaar oud was, had ik last van depressies, voelde me doodongelukkig en burned-out. Ik woog 97 kg en had allerlei chronische klachten. 

Op eigen houtje ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Op mijn 27ste ben ik in aanraking gekomen met NLP. De verdiepende laag waar ik naar op zoek was, had ik nu eindelijk gevonden. 

Deze verdiepende laag blijkt het onderbewustzijn te zijn. Niet alleen viel ik moeiteloos 25 kilo af door mezelf een nieuwe mindset aan te meten, mijn chronische klachten zijn voorgoed verdwenen. Ook maakte ik enorme stappen met mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Yes! Wat een opluchting! Wat een vrij gevoel! 🥰

Op mijn 35e was ik multimiljonair (dit had ik op mijn 27e voorzien) en schreef ik mijn eerste boek 'Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ en geef ik naast NLP-coaching ook online training in effectief leiderschap en vermogensopbouw. 

Rijkdom bestaat voor mij niet alleen uit geld, maar uit gezondheid, relaties, carrière of werk, en natuurlijk financiën. Want uiteindelijk is alles met elkaar verbonden en dat is precies waar de wet van de aantrekking over gaat.

En dat brengt me nu meteen naar jou, jouw leven. 

 • Wat is de kwaliteit van jouw leven op dit moment? 
 • Hoe is jouw gezondheid? 
 • Hoe liefdevol zijn jouw relaties? Ervaar je veel rust of juist strijd?
 • Ben jij gelukkig op jouw werk?
 • En hoe gezond zijn jouw financiën? 

Stuk voor stuk belangrijke vragen. Vragen die alleen jij kan beantwoorden, maar waar ik je wél mee kan helpen. Wil jij verzekerd zijn van een gouden toekomst?! 😍

Je krijgt nu gratis van mij 31 dagen lang inspiratie, do’s and dont’s in je mailbox over effectief leiderschap, vermogensopbouw en persoonlijke groei. Klinkt dat als muziek in jouw oren?

Meld jezelf nu aan!

Yes! Ik doe mee! 🤩

Wil jij verzekerd zijn van een gouden toekomst?!

Toen ik 23 jaar oud was, had ik last van depressies, voelde me doodongelukkig en burned-out. Ik woog 97 kg en had allerlei chronische klachten. 

Op eigen houtje ben ik met mezelf aan de slag gegaan. Op mijn 27ste ben ik in aanraking gekomen met NLP. De verdiepende laag waar ik naar op zoek was, had ik nu eindelijk gevonden. 

Deze verdiepende laag blijkt het onderbewustzijn te zijn. Niet alleen viel ik moeiteloos 25 kilo af door mezelf een nieuwe mindset aan te meten, mijn chronische klachten zijn voorgoed verdwenen. Ook maakte ik enorme stappen met mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Yes! Wat een opluchting! Wat een vrij gevoel! 🥰

Op mijn 35e was ik multimiljonair (dit had ik op mijn 27e voorzien) en schreef ik mijn eerste boek 'Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ en geef ik naast NLP-coaching ook online training in effectief leiderschap en vermogensopbouw. 

Rijkdom bestaat voor mij niet alleen uit geld, maar uit gezondheid, relaties, carrière of werk, en natuurlijk financiën. Want uiteindelijk is alles met elkaar verbonden en dat is precies waar de wet van de aantrekking over gaat.

En dat brengt me nu meteen naar jou, jouw leven. 

 • Wat is de kwaliteit van jouw leven op dit moment? 
 • Hoe is jouw gezondheid? 
 • Hoe liefdevol zijn jouw relaties? Ervaar je veel rust of juist strijd?
 • Ben jij gelukkig op jouw werk?
 • En hoe gezond zijn jouw financiën? 

Stuk voor stuk belangrijke vragen. Vragen die alleen jij kan beantwoorden, maar waar ik je wél mee kan helpen. Wil jij verzekerd zijn van een gouden toekomst?! 😍

Je krijgt nu gratis van mij 31 dagen lang inspiratie, do’s and dont’s in je mailbox over effectief leiderschap, vermogensopbouw en persoonlijke groei. Klinkt dat als muziek in jouw oren?

Meld jezelf nu aan!

Dit was ik als twintiger (foto 1 & 3) en als dertiger (foto 2 & 4).

Wil jij?

 • Leren hoe jij in stressvolle situaties alle kalmte en rust kunt bewaren, zodat dit jouw prestaties uiteraard ten goede komt. (zelfs als jij normaliter een uitgesproken stresskip bent!)
 • Ontdekken hoe fijn relaties worden zodra je de liefde kan laten stromen, wanneer stress niet langer de heersende factor is. (zelfs als je niet gelooft in oprechte en onvoorwaardelijke liefde!)
 • Weer kerngezond en fit worden, jezelf opnieuw krachtig en jong voelen, zodra de stress voorgoed uit jouw leven verdwijnt. (zelfs als je al jarenlang allerlei vage gezondsheidsklachten hebt!)

Wat krijg je allemaal?

Levenslessen, inzichten en praktische tools over o.a.:

 • Liefde, relaties, ouderschap, gezondheid
 • Financiële welzijn, money mindset
 • Effectief leiderschap, dynamieken op de werkvloer

31 dagen lang gratis inspiratie, do’s and dont’s in je mailbox. 🎁

Wil jij…

 • Financiële vrijheid creëren en de toekomst van jouw gezin veilig stellen? (of ervaar jij liever de stress van financiële tekorten?)
 • Jouw spaargeld of vermogen laten groeien zonder daarbij financiële stress te ervaren en alle mogelijke risico’s te verkleinen, zodat je verzekerd bent van een gouden toekomst? (of ervaar jij liever de afwezigheid van financiële middelen?)
 • Jouw koopkracht behouden en passief inkomen creëren tijdens een periode van extreme inflatie, of wanneer jij minder of zelfs helemaal wilt stoppen met werken. (of ervaar jij liever een tekort aan financiële koopkracht in minder of niet-welvarende periodes in jouw leven?)

Deze 31-daagse inspiratie marathon brengt jou alles op het gebied van effectief leiderschap,

vermogensopbouw en persoonlijke groei!


Klinkt dat als muziek in jouw oren? Meld jezelf nu aan!

“Het gaat heel goed met mij! Er is best veel veranderd in hoe ik de dingen en anderen benader. Het lijkt wel of ik ‘dichter’ bij mijn eigen gevoel ben gekomen of zoiets. Zelfs de liefde voor mijn kinderen lijkt nu dieper en echter. In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!”
Anna

"Het is zo onwijs inspirerend om te leren van werelds grootste leiders op het gebied van vermogensopbouw en vermogensontwikkeling. Hierdoor heb ik betere financiële keuzes kunnen maken. Voor mij is het de beste financiële basis die ik had kunnen krijgen."
Rob

Wil jij…

 • De prestaties van jouw team verbeteren door het stimuleren van zelfontwikkeling en het ontwikkelen van excellent leiderschapsimpact? (in plaats van veel verzuim, teveel werkstress, een hoge werkdruk, ontevreden personeel en veel werknemers met een burn-out?!)
 • Jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, het plafond waar je nu tegenaan loopt of het vastlopen van een of meerdere processen doorbreken? (in plaats van een niet-optimaal functionerend team, wrijving op de werkvloer, een slechte onderlinge communicatie, geen team gevoel en een aflopende productiviteit?!)
 • Een oplossing hebben voor het zakelijke vraagstuk over innovatie, samenwerking, communicatie, diversiteit, inclusiviteit, kwaliteit, digitale transformatie of de financiële resultaten in plaats van stagneren, zodat je bedrijf kan groeien in plaats van stil te staan? (in plaats van een matige service, onkundig leiderschap, veel klachten en een afnemende sales?!)

Tamara Straatman

 
NLP coach, writer & inspirational speaker

Op mijn 35e was ik multimiljonair (dit had ik op mijn 27e voorzien) en schreef ik mijn eerste boek 'Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ en geef ik naast NLP-coaching ook online training in effectief leiderschap en vermogensopbouw. 

Inmiddels ben ik ruim 12 jaar werkzaam als NLP coach, trainer en spreker. Ik heb NLP gestudeerd, heb me verdiept in de wetenschap Quantum Fysica en Epi genetica, en heb trainingen gevolgd over de gehele wereld van o.a. Tony Robbins, Keith Cunningham, Toniic en Simone Levie in persoonlijke ontwikkeling, vermogensopbouw en effectief leiderschap.

Ik geloof heel sterk in de visie ‘Practice what you preach’. Sommige mensen noemen me ook wel de ‘levende secret’ genoemd en je kunt mij kennen van de vele interviews, zowel met lokale als nationale media.

Je krijgt nu gratis van mij 31 dagen lang inspiratie, do’s and dont’s in je mailbox. 🎁

Bekend van de media o.a.