Tamara in Viva, geef mij nu je angst!

Heb jij last van angsten of fobieën? Lees dat dit artikel!

Angst en fobieën ervaren is niet gewoonlijk. Het is een overlevingsstrategie om jezelf veilig te stellen. Velen van ons hebben hier last van. Denk maar eens aan een spin! Of aan turbulentie met vliegen. Op het podium staan terwijl alle ogen op jou gericht zijn. Angst om te falen. Bang voor de dood. Hoogtevrees. Bang voor het donker. Niet goed alleen durven of kunnen zijn. Et cetera! Iedereen is wel ergens bang voor. Dit is heel menselijk. Maar je hoeft er niet langer onder te lijden…

Nieuwsgierig naar meer informatie? Of heb je last van bepaalde angsten en/ of fobieën? Laat jezelf inspireren door Tamara’s levenswijsheid, hoe mindset in relatie staat tot ons gedrag, maar ook hoe we dit gemakkelijk kunnen veranderen in gewenst gedrag, dus in dit geval angst & fobie vrij!