NLP COACH, WRITER & INSPIRATIONAL SPEAKER

Tamara Straatman is ruim 10 jaar werkzaam als NLP coach, trainer en spreker. Ze heeft NLP gestudeerd, heeft zich verdiept in de wetenschap Quantum Fysica en Epi genetica, en volgt trainingen over de gehele wereld van o.a. Tony Robbins, Keith Cunningham, Toniic en Simone Levie.

Tamara wordt ‘de levende Secret’ genoemd. Tamara is multimiljonair en ze heeft onlangs haar boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom‘ uitgebracht. Naast NLP coaching, schrijven en motiverend spreken, is ze ondernemer en investeerder.

Tamara is bekend van o.a. Flair, Vriendin, Viva, Paraview, RTL nieuws, GezondNU, Telegraaf VROUW, Margriet, Omroep Brabant, BNR nieuwsradio, Mijn Geheim, Pioneersmagazine, RTV Noord-Holland, Goodhabitz, Santé, AD, Metro, Koffietijd, Editie NL, Grazia, Trouw, Parool, Libelle Balance, Zij Spreekt, NICE congres.

En nu deelt ze haar expertise met jou!

.

.

.

Jackpot is jouw sleutel tot meer geluk, een betere gezondheid en succes. Het laat zien hoe jij de touwtjes van je eigen leven weer in handen krijgt. Mijn waargebeurde verhaal neemt je mee op een innerlijke reis en geeft je inzicht in de parallel tussen het leven en het universum. Het vergt zelfonderzoek, lef en moed om de leiding over je eigen leven te nemen. Ben jij klaar voor een innerlijke game? The game called life? Let’s play!

Bestel NU jouw Jackpot!

.

.

Ben jij op zoek naar meer grip op het leven? In plaats van het gevoel dat het leven door je vingers glipt? Heb je een doel wat je wilt bereiken, maar vind je het lastig om focus te houden? Wil je eindelijk eens slagen, in plaats van falen. In beweging komen, in plaats van blijven uitstellen. De beste versie van jezelf zijn, een voorbeeld zijn voor anderen. Voor je partner, je kinderen, familie en vrienden. Ze het maximale kunnen geven, wat jij, en de ander verdient. Binnen 21 dagen heb jij tools in handen, die je helderheid en inzicht geven. Focus op je doelen, wetend hoe je jouw dromen, doelen en verlangens daadwerkelijk kunt realiseren.

Ja, ik wil meedoen!

.

.

Wil jij investeren in blijvend succes? Bevrijd jezelf nu van negatieve emoties, gedachtes en gedrag! Als jij bereid bent de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen levensgeluk, dan is deze training 100% op jouw lijf geschreven. Of je nu wilt stoppen met roken, de ultieme liefdesrelatie wenst te hebben, een gezond en sterk lichaam wilt hebben, eindelijk eens die 10 kilo overgewicht kwijt, succesvol wilt zijn in je carrière, een winstgevend bedrijf of duurzame relaties wilt opbouwen…

Durf jij het aan?

Bekijk hier de training

.

.

Ben jij ook onzeker over jouw financiële toekomst nu het leven steeds duurder en onzekerder wordt? En zou jij meer rust, zekerheid en inzage willen hebben in jouw financiële (haalbare) doelen? Wil jij financiële vrijheid creëren en de toekomst van jouw gezin veilig stellen? Wil jij jouw spaargeld of vermogen laten groeien en daarbij alle mogelijke risico’s verkleinen? Wil jij jouw koopkracht behouden en passief inkomen creëren tijdens een periode van extreme inflatie?

Wil jij dat ook?

Meld je dan direct aan voor de training Invest with Success!

.

.

Ben jij op zoek naar verbetering van prestaties, het stimuleren van zelfontwikkeling en het ontwikkelen van leiderschapsimpact? Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, zit jij tegen een plafond aan of loop jij vast op een of meerdere processen en heb jij hier inzicht bij nodig zodat je bedrijf kan groeien in plaats van stil staan? Zoek jij een ervaren allround coach die resultaatgericht, concreet en efficiënt is? Iemand die razendsnel de vinger op de zere plek weet te leggen, zodat jij binnen enkele sessies een turn around maakt die jouw bedrijf doen excelleren?

Executive Coaching is voor leiders om hun leiderschapseffectiviteit en organisatorische impact diepgaand te verkennen.

Boek nu je eerste Executive Coaching sessie!

.

.


.

Wil jij ook gecoacht worden door Tamara?

.

.

.

Bekijk ook Tamara’s nieuwste projecten

Stribe voor een duurzame toekomst

Stribe is een impact community waar ondernemers en investeerders connecten met elkaar. Financieel én ecologisch rendement = impact investment.

Heb je financiering nodig voor jouw bedrijf? En ondersteunt jouw bedrijf één of meerdere SDG’s van de VN? Wij helpen je uitgebreid bij het realiseren van je zakelijke doelen.

Zoek je naar mogelijkheden om te investeren? En wil je naast financieel rendement ook ecologisch rendement behalen? Op naar een leven zonder financiële zorgen?

.

TS Vision

You can make the world a better place!

TS Vision ondersteunt en participeert in projecten met als missie, het creëren van impact in onze wereld.

TS Vision is een investeringsmaatschappij die ondersteuning geeft aan projecten, zoals Jackpot, Stribe, Paper on the Rocks, The Good Roll en Woonhuis Natuurlijk Bijzonder. Daarbij participeren wij in het impact fonds van Pymwymic en zijn wij lid van de impact community Toniic. Wij geloven in een nieuwe manier van ondernemen, namelijk het creëren van impact in onze wereld.

Daarbij ondersteunen wij het goede doel; stichting Kenya Child Care. Een prachtig initiatief waarbij kansarme kinderen die verstoten zijn door hun omgeving, toch een kans krijgen een mooi leven op te bouwen. Wij delen onze winst met Kenya Child Care, zodat we dubbel impact kunnen creëren. 

Wij hopen dat jij net als ons, dezelfde idealen nastreeft. Ben jij een impact ondernemer, een collega investeerder of een consument die geïnteresseerd is in onze visie, dan wel producten en/ of diensten, bezoek dan een van onze platformen waarbij wij samen impact kunnen creëren.

.