Boek recensies

Lees hier alle boek recensies!

Jack:

“Het boek jackpot neemt je mee in het leven van Tamara en het punt waar ze besluit haar leven te lijden precies zoals ze zelf wilt. Er worden veel vragen aan de lezer zelf gesteld die je helpen dichter bij jezelf te komen en helpen je begrijpen waarom je handelt op een bepaalde manier in verschillende situaties. Ik wil verder niet teveel verklappen maar vind dit boek zeer interessant en ook zeker een aanrader. Wil je een betere versie van jezelf worden lees dan jackpot :).”

Iris:

“De afgelopen dagen heb ik het boek “Jackpot” gelezen. In dit boek deelt Tamara haar ontroerende en inspirerende levensverhaal. Bepaalde stukken in het boek las ik met een brok in mijn keel en waren heel aangrijpend. Maar het mooie aan haar verhaal is dat ze er alleen maar sterker uitgekomen is. Met dit boek wil ze anderen inspireren om je mindset aan te passen en de touwtjes weer in eigen handen te krijgen. Van onzeker meisje is ze veranderd naar een krachtige vrouw vol zelfvertrouwen. Zo knap!!”

Dionne:

“Lees jij wel eens biografische of zelfhulpboeken? Onlangs las ik ‘Jackpot’. Aan de hand van haar eigen ervaringen probeert Tamara je bewust te laten worden van je eigen leven en conditionering. Hoe ben jij de persoon geworden die je nu bent? En wat ging daar aan vooraf? Wat houd jou tegen in je leven of heeft je juist geholpen en waarom? Allerlei facetten van het leven passeren de revue, werk, familie, liefde, vriendschappelijke relaties etc. Via haar verhaal word het om de zoveel hoofdstukken doorvertaald naar vragen over jouw leven, voor jouw eigen inzicht. Extra leuk, dit boek is duurzaam gemaakt.”

Amy:

“Ik begon te lezen in het boek en.. kon niet meer stoppen met lezen. Ik heb het dan ook in een paar avonden uitgelezen. Ík werd helemaal in het verhaal gezogen en kwam veel herkenbare dingen tegen, wellicht op een wat andere manier, maar de herkenning was er.

In het boek vind je op diverse plekken kaders, hierin staan vragen gericht aan jou. Het boek zet aan tot zelfreflectie en dat werkt erg prettig. Onder andere vragen over opvoeding, relaties, angsten, emoties, gedachten, Achterin het boek is ruimte om je gedachten op te schrijven.

Zelf ben ik al een tijdje bezig met het werken aan mijn mindset, want het brein is tot zoveel dingen in staat en veel krachtiger dan wij denken. Je mindset houdt verband met jouw geluk, gezondheid en succes in het leven.

Wat mij betreft zou iedereen dit boek minstens één keer gelezen moeten hebben in zijn/haar leven. Het leest niet alleen makkelijk weg, het bevat ook veel herkenning en maakt (on)bewust veel in je los. De eerste stap naar een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven!

Zelf heb ik ook een persoonlijk gesigneerd exemplaar mogen ontvangen en op de een of andere manier zorgde het ervoor dat ik me iets meer verbonden voelde met Tamara.

Daarnaast steun je met het kopen van het boek stichting “Kenya Child Care’, een rescue centre voor kinderen die als vuilnis op straat zijn gezet. En je draagt bij aan een duurzamere wereld, het boek is namelijk gemaakt van steengruis en landbouwafval. Win-win situatie!”

.

Bestel hier jouw eigen ‘Jackpot’ 

&

ontvang een gesigneerde versie van Tamara!

.

.


.

NLP coaching recensies

.

Lees hier alle NLP coaching recensies!

Frank:

“Lieve, bijzondere Tamara. Ik zou je nog berichten hoe t was gegaan, van die online nlp sessie die ik had gewonnen met de recensie. Ik ben inmiddels al een paar keer bij mijn vader geweest en het gaat helemaal goed het is bijna gezellig aan t worden al. Ik en hij zijn er heel blij mee. Nogmaals bedankt voor je goede daad. Voor me zelf heb ik als doel gezet dat ik eind volgend jaar Reiki 1 en 2 wil hebben. Veel liefs en gezondheid. Gr Frank.”

Nicole (40):

“Hoi Tamara, ik wil je laten weten dat het nog steeds heel goed gaat met mij. Dat stukje met mijn moeder is echt helemaal verdwenen. Ze blijft wel het proberen, maar het lukt haar niet meer mij of mijn kinderen te intimideren of naar haar hand te zetten. Ze vindt dat ik heel erg ben veranderd, niet in de positieve zin zegt ze. En dat begrijp ik; want ze heeft geen grip meer op mij. Ze wordt ouder, ze heeft enorm last van zelf medelijden (ze heeft ook wel een zwaar jaar achter de rug) maar ze ziet niet haar fouten in, en dat zal ook niet veranderen want dat wilt ze gewoon niet zien.. Ik zie het als een voorbeeld zoals ik absoluut niet naar mijn kinderen wil zijn en laat het verder met haar voor wat het is. Ik ga met haar om zoals dat goed voelt voor mij en niet enkel voor haar. Ik voel me steeds sterker worden en ben heerlijk dicht bij mezelf gebleven en dat bevalt prima. Ik wil je echt heel erg bedanken want daar heb je mij toch echt goed mee geholpen! Hartelijke groetjes, Nicole.”

Demi (19):

“In mijn eerste NLP sessie met Tamara hebben we het over mijn verleden gehad en wat er op dit moment daardoor in mijn leven gebeurt. Ik worstel namelijk al jaren met mijn zelfvertrouwen en heb ook last van een negatief zelfbeeld, waardoor ik heel onzeker en jaloers in mijn nieuwe relatie sta. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik jong was en mijn voormalige vriend ging destijds vreemd in onze relatie. Met de gevoelens die hierbij horen, worstel ik nog steeds in mijn hoofd. Na dit allemaal te hebben verteld, gingen we aan de slag. Je moet denken en reageren vanuit je onderbewuste, dit door middel om terug te gaan in je gevoel, naar die gebeurtenissen. Het is zwaar, want je ziet alles weer voor je, precies zoals het toen gebeurde. Je krijgt er even een naar gevoel bij, je voelt je oude emoties weer herleven. Maar daarna moet je het van je af kunnen zetten, door jezelf nieuwe leerpunten te geven, zodat je die oude emoties gemakkelijk kunt loslaten. Dit was voor mij een heel raar idee, maar ik deed het toch. Toen ik deze oefening eenmaal gedaan had, wilde ik terug denken aan die tijd dat mijn vriend vreemd ging en het was een groot zwart vlak geworden voor mij. Ik zag er totaal niets meer in, alle emoties waren weg, net alsof het nooit gebeurd was. Dit was mijn eerste NLP sessie en ik kan natuurlijk niet wachten tot ik mijn volgende sessie krijg. Ik ben super blij met het resultaat, want dit had ik niet verwacht. Weer een last van mijn schouders af! Nu de rest nog, maar dit gaat helemaal goed komen met Tamara’s NLP coaching!”

Anna (37):

“Het gaat heel goed met mij! Er is best veel veranderd in hoe ik de dingen en anderen benader. Het lijkt wel of ik ‘dichter’ bij mijn eigen gevoel ben gekomen of zoiets. Zelfs de liefde voor mijn kinderen lijkt nu dieper en echter. Ik voel nu veel meer de liefde en het houden van voor andere mensen. En andere mensen merken dat volgens  mij ook en reageren daardoor ook anders op me. Denk dat het vooral helpt dat ik me kwetsbaarder durf op te stellen. En ook mijn grenzen aangeven gaat inmiddels veel beter. Jouw opmerking over boos worden heeft me ook enorm geholpen. Dat die emotie er niet voor niets is en dat ie er is om je te beschermen. Het is niet zo dat ik nu continue boos ben, maar ik laat het wel toe, ben wat ‘geïrriteerd’ als mensen iets doen waar ik het niets mee eens ben. Terwijl ik dat niet fijne gevoel dat iemand me dan gaf een beetje wegwuifde. Nu laat ik het toe. Heb echt het gevoel dat het me is gelukt om mijn gevoelens te omarmen, voel me heel vaak gelukkig, zonder dat er echt iets voor nodig was. Het is alleen zo snel gegaan, dat ik wel hoop dat dit gevoel blijft… Maar het zal er ook wel mee te maken hebben, dat ik het allemaal helemaal over me heen kon laten komen en er echt in kon duiken, omdat ik nu niet werk en er de tijd voor kon nemen. In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!”

Ellen (27):

“Een poos terug zat ik niet echt lekker in mijn vel wat een enorme weerslag had op mijn relatie. Ik had last van angsten die voor mij onverklaarbaar waren, ik had geen flauw idee waar dat ze vandaan kwamen. Ze voelden wel als echt en van mij, dat voelde ik heel sterk. Mijn angsten werden in de loop van de jaren steeds sterker en zorgen voor meer problemen. Ik was bang om mijn vriend te verliezen en gedroeg mij daardoor onmogelijk. Ik leek wel een verwend nest, een prinses die altijd haar zin wilde hebben, zodat ik alle controle had over de situatie en me geen zorgen hoefde te maken over mijn angsten. Toen mijn vriend mij dreigde te verlaten, ben ik serieus met mezelf aan de slag gegaan. Ik had al enkele coaches/ therapeuten bezocht, waar ik al veel aan mezelf gewerkt had, maar ik wist nog steeds niet waar die grote angst, om mijn vriend te verliezen, vandaan kwam en hoe ik het kon oplossen. Tamara heeft mij geholpen deze oorzaak te vinden en met succes! Nadat ze een aantal NLP oefeningen op mij had toegepast, wist ik waar deze emotie vandaan kwam en kon ik er eindelijk mee aan de slag gaan! Ik voelde mij daardoor gelijk sterker en heb er alle vertrouwen in dat ik en mijn vriend voor eeuwig voor elkaar bestemd zijn. Dit gaf mij een opheldering waar ik op dat moment ontzettend na verlangde. Dat was precies wat ik zocht!”

.

Wil jij ook gecoacht worden door Tamara?

.

“Ik ken niemand die zo positief in het leven staat als Tamara.”

“Jij geeft me altijd een super gevoel over mezelf als ik bij jou ben.”