‘Reset your Brain’ training

Als jij bereid bent de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen levensgeluk, dan is deze training 100% op jouw lijf geschreven. Of je nu wilt stoppen met roken, de ultieme liefdesrelatie wenst te hebben, een gezond en sterk lichaam wilt hebben, eindelijk eens die 10 kilo overgewicht kwijt, succesvol wilt zijn in je carrière, een winstgevend bedrijf of duurzame relaties wilt opbouwen…

Bevrijd jezelf van

❌ onzekerheden ❌ faalangst ❌ excuses ❌ uitstelgedrag ❌ angst ❌ boosheid ❌ schaamte ❌ verdriet ❌ schuldgevoelens ❌ negatieve gedachtes ❌ stress ❌

.

Wat gaat er gebeuren als je de training succesvol hebt afgerond? 

✅ je gaat als vanzelf jouw droomleven realiseren

✅ je gaat heerlijk leven vanuit passie en bezieling

✅ je gaat moeiteloos het leven van je dromen realiseren

✅ je gaat ongestoord jezelf zijn én durven te doen wat je hartje begeert

✅ je gaat elke dag leven, alsof het de allermooiste dag uit je leven is

✅ er is niets meer wat jou belemmerd in het bereiken van je dromen en doelen

.

De sleutel tot innerlijke rijkdom ligt voor je klaar…

“Jouw GEDROOMDE leven, begint VANDAAG.”

Leer in 10 lessen

✅ je brein resetten, je onderbewustzijn opnieuw programmeren zodat je je allerleukste leven creëert

✅ niet langer je eigen gevangene zijn van negatieve emoties, gedachtes of destructief gedrag, je belemmeringen VOORGOED doorbreken

✅ eindelijk je dromen waarmaken, jezelf niet langer verschuilen achter allerlei excuses of andere barrières

✅ duurzame (liefdes) relaties, een blakende gezondheid, een succesvolle carrière, al jouw verlangens liggen NU binnen handbereik

.

Methode van de online training ‘Reset your Brain’

De training ‘Reset your Brain’ bestaat uit diverse NLP oefeningen. NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen.

Uitgangspunt van NLP is dat de mens in staat moet zijn om het leven prettig te vinden en ervan te genieten. Door een gebeurtenis kan dit vermogen worden aangetast. Die gebeurtenis kan ingrijpend zijn, maar ook een ogenschijnlijk onbelangrijke, of kleine gebeurtenis of opmerking kan een groot effect hebben op ons doen, denken, handelen en gedrag.

NLP werd in de jaren 70 bedacht aan de Universiteit van California.

Hoogleraar linguïstiek John Grinder en student computerwetenschappen Richard Bandleronderzochten de processen van communicatie en verandering. Zij wilden antwoord krijgen op de vraag wat therapeuten als Virginia Satir, Fritz Perls en Milton H Erickson zo bijzonder maakten.

De vragen die onderzoekers in de jaren zeventig stelden, waren: 

  • Hoe het komt dat sommige therapeuten in korte tijd grote resultaten bereiken, terwijl andere therapeuten voor eenzelfde probleem veel meer tijd nodig hebben?
  • Wat is de succesformule van deze succesvolle therapeuten en hoe kunnen we deze succesformule leren toepassen?

Voor het eerst in de geschiedenis werd er heel praktisch gekeken naar welke gedachtepatronen, emoties en gedrag naar succes leidde en welke juist niet. Er werd onderzocht welke onbewuste strategieën ons motiveren, onze creativiteit stimuleren en ons in mogelijkheden laten denken en welke ons remmen of tegenhouden.

Ze kwamen tot de conclusie dat het communicatieproces tussen mensen gebaseerd is op neuropsychologie, cybernetica en taal.

Bovendien ontdekten ze dat dit proces bovendien te beïnvloeden is. Daarom gaven ze het de naam Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Meer dan 40 jaar hebben NLP onderzoekers het gedrag en de denkstijlen bestudeerd van succesvolle en zeer effectieve mensen. 

NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de mind en de studie van succes. NLP wordt daarom steeds vaker in allerlei beroepen en omgevingen toegepast.

.

Wil jij ook investeren in BLIJVEND succes?!

Niet goed = geld terug garantie!*

*Bevalt de training je om een of andere reden niet, dan krijg jij binnen 14 dagen je geld terug.

Durf jij het aan?

Bekijk hier de training