Bevrijd jezelf nu van negatieve emoties, gedachtes en gedrag!

Heb je weleens gefantaseerd hoe jouw leven eruit zou zien als je geen stress meer zou ervaren? Zelfs in de meest lastige situaties. Hoeveel impact zou dit hebben op jouw leven?

Hoeveel verschil zou dit maken? Voor jouw innerlijke rust, de kwaliteit van jouw relaties, het succes in jouw leven, jouw gezondheid enzovoorts.

Hoe groot denk je dat dit verschil zou zijn?!

Of zou jij liever vast blijven zitten? Zijn waar jij nu bent. Met alle gevolgen van dien… Hoeveel impact zou dat hebben op jouw leven? En dat van jouw dierbaren?

.

Zou jij liever:
 • Zen blijven in tijden van stress, zodat je slimmere keuzes maakt?
 • Energiek en fit in het leven staan, zodat je meer aandacht en liefde kunt geven aan jouw dierbaren?
 • Evenwichtig in het leven staan, zodat je op elk gewenst moment kalmte en rust kunt bewaren?
 • Trots op jezelf zijn, zodat je een beter zelfbeeld krijgt
 • Meer focus krijgen, zodat je leert waar je grenzen en mogelijkheden liggen
 • Nieuwe inzichten krijgen, een betere versie van jezelf worden

.

In plaats van:
 • Wanhoop voelen in tijden van stress, en hierdoor onverstandige keuzes maken
 • Altijd futloos en prikkelbaar zijn, hierdoor het gevoel hebben dat je jezelf en je dierbaren tekort doet 
 • Onkundig leiderschap vertonen, niet het voorbeeld zijn wat je wenst te zijn voor anderen
 • Een slecht zelfbeeld hebben, het gevoel een grote mislukking te zijn
 • Uitstelgedrag vertonen, waardoor je nooit zult slagen in jouw gewenste doelen
 • Boos op jezelf zijn, hierdoor onnodig frictie met jezelf én de ander creëren

.

Met NLP kun jij zeer eenvoudig het verschil in jouw én in het leven van anderen maken.

Als jong meisje had ik nogal wat stress in mijn leven. En dit had enorme gevolgen op mijn zelfbeeld en gezondheid. Ik woog bijna 100 kilo, had chronisch ontstoken darmen, soborisch eczeem in mijn gezicht en op mijn hoofdhuid, depressiviteit, jarenlange rug en bekkenklachten, spierspanningen en ik was altijd moe.

Daarnaast had ik last van spreekangst, faalangst en cijferde ik mezelf compleet weg. Ik was niet belangrijk, deed er niet toe volgens mezelf. Zolang de ander het maar naar zijn zin had, dan was ik ‘gelukkig’. Ik was een gever met meestal hele slechte relaties, dominantie vriendjes en vriendinnen die soms misbruik maakten van mijn vriendschap.

Op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met NLP. En dit veranderde mijn leven voorgoed. (zie foto’s!)

Waar ik jaren eerder mezelf ‘geholpen’ had met cognitieve interventies (psychologische inzichtsoefeningen) om mezelf te verlichten van bovengenoemde gevolgen van stress, viel het mij steeds op dat deze weer opnieuw hard aan de deur stonden te kloppen in tijden van stressvolle periodes. Intuitief wist ik, er is nog een verdieping lager!

Tijdens mijn NLP opleiding werd mijn gevoel compleet bevestigd. Dit keer bleven alle eerder genoemde gevolgen van stress blijvend uit mijn leven verdwenen, zelfs in de meest stressvolle periodes. Halleluja! Wat een vrij gevoel!

Ik begon al snel mijn eigen praktijk en hielp veelal mensen die al jarenlang van het kastje naar de muur werden gestuurd en door NLP dezelfde succesvolle en gewenste resultaten boekten als ik had gedaan.

Dus hoe groot of klein jouw stressprikkels ook zijn, weet dat er mogelijkheid is tot verlossing van al jouw stressvolle momenten met dito nare gevolgen! (zelfs als je al bijna de hoop hebt opgegeven)

.

START VANDAAG nog met jouw NLP training ‘Reset your Brain’ & Jij kan meteen beginnen met het creëren van jouw stressvrije droomleven!

Wat je te leren krijgt in deze cursus?
 • Inzicht in jouw onderbewustzijn, jouw valkuilen, patronen en strategieën die jouw hinderen om succesvol in het leven te staan (zelfs als je niet gelooft dat jij het in je hebt)
 • Besef dat je niet jouw gedachtes bent, maar dat er gedachtes en emoties in jouw onderbewustzijn geconditioneerd zijn die jou beletten om jouw volledige potentieel te benutten (zelfs als jij nog nul komma nul kennis hebt over het onderbewustzijn, dan nog is het gemakkelijk te leren en te integreren)
 • Hoe emoties, gedachten en gedrag een invloed hebben op ons gehele bestaan, zowel fysiek als emotioneel, relationeel en werkgerelateerd kunnen ze ons positief en negatief beïnvloeden (zelfs als jij dit abracadabra klinkt voor jou, neem ik jouw volledig aan de hand mee)
 • Dat jij zelf dé oplossing bent en bezit, en jouw eigen blauwdruk en bestaan kunt vormgeven in elke nieuwe gewenste werkelijkheid (everything you can imagine is real!)
 • Je leert NLP interventies toepassen op jezelf om al deze oude valkuilen, patronen en strategieën die jou niet langer dienen of behulpzaam zijn los te laten en jezelf te verlossen van pijn en kwelling (zelfs als je een jarenlange onsuccesvolle zoektocht hebt gelopen, kan NLP de succesvolle manier voor jou zijn)

.

Waarom is deze ‘Reset your Brain’ training verschillend van de 21-daagse challenge?

Zie en ervaar de 21-daagse challenge als een proeverij, een eerste kennismaking met NLP in baby stapjes. Tijdens deze Reset your Brain training ga jij echter geheel de diepte in, de basis verstevigen en uitwerken. Je krijgt oefeningen uit de NLP practitioner opleiding die toepasbaar zijn op jezelf. Hierdoor ben jij in staat om neurologische koppelingen (strategieën en patronen, ongewenste emoties, gedachtes en gedrag) uit je systeem te halen, waardoor jij vrij bent om te zijn wie je wilt zijn, in plaats van het verhaal van je verleden te zijn.

Op naar een nieuwe gewenste realiteit!

.

“Het gaat heel goed met mij! Er is best veel veranderd in hoe ik de dingen en anderen benader. Het lijkt wel of ik ‘dichter’ bij mijn eigen gevoel ben gekomen of zoiets. Zelfs de liefde voor mijn kinderen lijkt nu dieper en echter. In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!”

– Anna

“De training ‘Reset your Brain’ heeft mij goed geholpen meer inzicht te krijgen in wat ik nou écht wil en hierbij worden handvaten aangereikt zodat ik eindelijk ga bereiken wat ik al zo lang verlang. Voor mij kwam de training precies op het juiste moment, het heeft mij geleerd dat alles mogelijk is in het leven, én ook de weg erna toe wordt inzichtelijk. Dat is erg fijn!”

– Yessica

“De combinatie van deze NLP training en de community heeft mij veel steun geboden en inzichten gegeven. Ik heb er goede vrienden aan over gehouden en wij helpen elkaar nu om onze dromen te verwezenlijken. Het is erg fijn om uit te maken van deze groep gelijkgestemden. We helpen elkaar bij alle tegenslagen en we vieren alle successen!”

– Saskia

“Ik was eerst heel sceptisch over de inhoud van deze training, maar alles wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd waardoor ik de ervaring heb gehad die ik graag wilde hebben. En deze hebben ertoe geleid dat ik nu mijn dromen heb kunnen realiseren! Achteraf gezien dus een hele slimme investering om te starten met deze training. Aanrader!!”

– Ron

Leer in 10 lessen
 • Je brein resetten, je onderbewustzijn opnieuw programmeren zodat je je allerleukste leven creëert
 • Niet langer je eigen gevangene zijn van negatieve emoties, gedachtes of destructief gedrag, je belemmeringen VOORGOED doorbreken
 • Eindelijk je dromen waarmaken, jezelf niet langer verschuilen achter allerlei excuses of andere barrières
 • Duurzame (liefdes) relaties, een blakende gezondheid, een succesvolle carrière, al jouw verlangens liggen NU binnen handbereik
 • Bevrijd jezelf nu van onzekerheden, faalangst, excuses, uitstelgedrag, angst, boosheid, schaamte, verdriet, schuldgevoelens, negatieve gedachtes en stress.

.

De sleutel tot innerlijke rijkdom ligt voor je klaar…
“Jouw GEDROOMDE leven, begint VANDAAG.”

Whatever you wish for, you’ll get it anyway! 

Cursusoverzicht ‘Reset your brain’

Wat er besproken wordt in de training

Alle lessen bevatten 1 of meerdere NLP interventies, die je geheel zelfstandig kunt uitvoeren.

Les 1: Think SMART!!!
Wat we in deze les gaan bespreken:

SMART doelen bepalen

Les 2: Heerlijk Dromen
Wat we in deze les gaan bespreken:

Leren hoe te visualiseren

Les 3: Dagelijkse evaluatie
Wat we in deze les gaan bespreken:

Hoe ga je naast visualiseren, ook dagelijks leert te evalueren

Les 4: Een nieuwe richting
Wat we in deze les gaan bespreken:

Innerlijke conflicten aanpakken

Les 5: Het wonder van affirmaties
Wat we in deze les gaan bespreken:

Positief beïnvloeden van je emoties en gedachtes

Les 6: In gesprek met jezelf
Wat we in deze les gaan bespreken:

Ruis oplossen in je onderbewustzijn

Les 7: Herkaderen is te leren
Wat we in deze les gaan bespreken:

Nieuwe keuzemogelijkheden benaderen

Les 8: Onderzoek in jezelf
Wat we in deze les gaan bespreken:

Je keuzes doelmatiger en krachtiger maken

Les 9: Liefde laten spreken
Wat we in deze les gaan bespreken:

De transformatie van jouw bewustzijn

Les 10: De wedergeboorte
Wat we in deze les gaan bespreken:

Jij fysiek en emotioneel in balans

+ Bonus: 

Gratis E-book: ‘Meer geluk, gezond of financieel succes in jouw leven?’ t.w.v. 21,99

.

Totaal Waarde 499,- per jaar, inclusief GRATIS BONUS t.w.v. 21,99.

Nu LIFETIME toegang én 100 euro korting!

(maandelijkse betaling óók mogelijk!)

Start vandaag nog met jouw gewenste toekomst voor morgen!

.

Wat gaat er gebeuren als je de training succesvol hebt afgerond? 
 • Je gaat als vanzelf jouw droomleven realiseren, zodat je het voorbeeld bent voor anderen en een leermeester wordt voor jouw kinderen 
 • Je gaat heerlijk leven vanuit passie en bezieling, zodat je een betere leider bent voor jouw dierbaren en ook in werkgerelateerde relaties meer succes ervaart 
 • Je gaat ongestoord jezelf zijn én durven te doen wat je hartje begeert, zodat je elke dag jezelf moet knijpen om te realiseren dat dit voortaan jouw leven is 
 • Je gaat elke dag leven, alsof het de allermooiste dag uit je leven is, zodat je als je het leven verlaat, geen spijt kent en alles uit het leven hebt gehaald wat erin zit
 • Er is niets meer wat jou belemmerd in het bereiken van je dromen en doelen, zodat jij al jouw wensen en verlangens eindelijk eens écht weet te verzekeren na jaren ploeteren

.

Twijfel je of deze online training geschikt is voor jou?

Als jij bereid bent de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen levensgeluk, dan is deze training 100% op jouw lijf geschreven. Of je nu wilt stoppen met roken, de ultieme liefdesrelatie wenst te hebben, een gezond en sterk lichaam wilt hebben, eindelijk eens die 10 kilo overgewicht kwijt, succesvol wilt zijn in je carrière, een winstgevend bedrijf of duurzame relaties wilt opbouwen…

Methode van de online training ‘Reset your Brain’

De training ‘Reset your Brain’ bestaat uit diverse NLP oefeningen. NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen.

Uitgangspunt van NLP is dat de mens in staat moet zijn om het leven prettig te vinden en ervan te genieten. Door een gebeurtenis kan dit vermogen worden aangetast. Die gebeurtenis kan ingrijpend zijn, maar ook een ogenschijnlijk onbelangrijke, of kleine gebeurtenis of opmerking kan een groot effect hebben op ons doen, denken, handelen en gedrag.

NLP werd in de jaren 70 bedacht aan de Universiteit van California.

Hoogleraar linguïstiek John Grinder en student computerwetenschappen Richard Bandleronderzochten de processen van communicatie en verandering. Zij wilden antwoord krijgen op de vraag wat therapeuten als Virginia Satir, Fritz Perls en Milton H Erickson zo bijzonder maakten.

De vragen die onderzoekers in de jaren zeventig stelden, waren: 

 • Hoe het komt dat sommige therapeuten in korte tijd grote resultaten bereiken, terwijl andere therapeuten voor eenzelfde probleem veel meer tijd nodig hebben?
 • Wat is de succesformule van deze succesvolle therapeuten en hoe kunnen we deze succesformule leren toepassen?

Voor het eerst in de geschiedenis werd er heel praktisch gekeken naar welke gedachtepatronen, emoties en gedrag naar succes leidde en welke juist niet. Er werd onderzocht welke onbewuste strategieën ons motiveren, onze creativiteit stimuleren en ons in mogelijkheden laten denken en welke ons remmen of tegenhouden.

Ze kwamen tot de conclusie dat het communicatieproces tussen mensen gebaseerd is op neuropsychologie, cybernetica en taal.

Bovendien ontdekten ze dat dit proces bovendien te beïnvloeden is. Daarom gaven ze het de naam Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Meer dan 40 jaar hebben NLP onderzoekers het gedrag en de denkstijlen bestudeerd van succesvolle en zeer effectieve mensen. 

NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken ‘hoe’ jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de mind en de studie van succes. NLP wordt daarom steeds vaker in allerlei beroepen en omgevingen toegepast.

Met NLP ga je aan de slag met je zintuigen, gedachten en gevoelens met als doel je bewust te worden van allerlei invloeden.

Daarbij gaat het er niet om wát je je herinnert, maar om de werking van je geheugen. En wat het effect van die herinnering, gebeurtenis of opmerking is op je dagelijks handelen. Door NLP leer je die ervaringen en gebeurtenissen op een andere manier te bekijken. Daardoor ga je er ook anders mee om en krijg je een structurele andere kijk op dingen. Je gaat anders luisteren en communiceren en de gevolgen daarvan zijn positief en direct merkbaar.

Een andere vaak gebruikt uitgangspunt is dat NLP de subjectieve ervaring bestudeert. Iedereen ervaart de wereld op zijn of haar manier. Dit merk je dan ook snel in discussies waar mensen naar hetzelfde fenomeen kijken en toch iets anders zien. Iedereen heeft een eigen unieke subjectieve ervaring van de wereld en maakt beslissingen op basis van dit unieke model.

NLP richt zich niet op problemen maar op oplossingen.

Door NLP bereik je in korte termijn een balans in jezelf. Hierdoor ben je in staat om het beste uit jezelf en de ander te halen en daardoor op een andere manier met jezelf en anderen om te gaan. Vanuit de technieken die NLP biedt kies je je eigen middelen om dat doel te bereiken. NLP is daarom uiterst geschikt als hulpmiddel om zelf aan de slag te gaan en snel en merkbaar resultaat te halen.

.