Ben jij op zoek naar meer grip op het leven, in plaats van het gevoel dat het leven door je vingers glipt?

Als jij dag in, dag uit, het leven wat je nu leidt zou blijven volgen? Zou je dan de gelukkigste versie van jezelf worden? Of zou jij liever een paar kleine (of significante) verschillen willen aanbrengen in jouw leven, die jouw levenskwaliteit aanzienlijk gaan verbeteren?

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar vanaf nu? Wat zijn jouw doelen of jouw dromen en verlangens? En ga je deze nog steeds negeren en in een donker kamertje laten staan? Of ben je bereid om naar dit fijne, maar wellicht ook ‘enge stemmetje’ te luisteren?

De meest spannende periode in jouw leven is nu aangebroken. Namelijk het moment waarop jij de leiding over jouw leven gaat nemen. Jij hebt het heft in handen. Jij hebt zeggenschap over de richting die jij wilt inslaan. Blijf je staan, waar je stond? Of pak je mijn uitgereikte hand en kom jij in beweging?

Denk jij bij alle succesverhalen, ja maar zij zijn voor het succes geboren, en ik écht niet… of dit gaat mij toch nooit lukken?! Wees dan gerust. Iedereen heeft het namelijk in zich om zijn of haar doelen te verwezenlijken. Zo werkt namelijk onze mind.

Alles wat je kunt bedenken, kun je ook realiseren. Alles wat je leuk vindt, daar ben je goed in en andersom. Je hebt ‘slechts’ wat beperkende overtuigingen en slechte gewoontes op te ruimen. Het is tijd voor een grote (jaarlijkse) schoonmaak!

.

Zou jij liever:
 • Succesvol zijn, zodat je eindelijk je dromen eens waarmaakt 
 • Resultaat halen, zodat je een inspiratie bent voor anderen
 • Excitement voelen, het gevoel hebben dat je écht leeft
 • Trots op jezelf zijn, zodat je een beter zelfbeeld krijgt
 • Meer focus krijgen, zodat je leert waar je grenzen en mogelijkheden liggen
 • Nieuwe inzichten krijgen, een betere versie van jezelf worden

.

In plaats van:
 • Falen, het gevoel een grote mislukking te zijn
 • Jezelf schamen en teleurstelling ervaren, het gevoel dat je jezelf en je geliefdes tekort doet 
 • Boos op jezelf zijn, hierdoor onnodig frictie met jezelf én de ander creëren
 • Uitstelgedrag vertonen, waardoor je tenslotte nooit zult slagen
 • Onkundig leiderschap vertonen, niet het voorbeeld zijn wat je wenst te zijn voor anderen
 • Wanhoop voelen, en hierdoor onverstandige keuzes maken

.

Hoe ik en mijn cursisten onze dromen & doelen hebben gerealiseerd zonder moeilijk gedoe…

21-daagse SUCCES CHALLENGE (grote schoonmaak voor beperkende overtuigingen en slechte gewoontes)

In deze challenge leer je:

 • Hoe je succes realiseert zodat je eindelijk je dromen eens waarmaakt, in plaats van continu falen en teleurstelling ervaren (zelfs als niemand in je gelooft, inclusief jijzelf)
 • Om trots op jezelf te zijn zodat je een beter zelfbeeld krijgt, positieve gedachtes over jezelf én de ander en hiermee je relaties aanzienlijk verbeterd (zelfs als iedereen zegt, dit is het nou eenmaal, leer er maar mee leven, = niet nodig!)
 • Hoe je resultaat behaald zodat je een inspiratie bent voor anderen, en ook jouw kinderen (of dierbaren) beter kunt motiveren (zelfs als je geen kinderen hebt, kun je een groot voorbeeld zijn voor anderen)
 • Hoe je nieuwe inzichten krijgt een betere versie van jezelf worden, zodat je meer bereikt in jouw nieuwe succesvolle leven dan je ooit had durven dromen (zelfs als zijn je verlangens en dromen waanzinnigs groots!)
 • Hoe je meer focus krijgt zodat je leert waar je grenzen en mogelijkheden liggen, in plaats van je tijd te verdoen aan allerlei nutteloosheden en uitstelgedrag vertonen (zelfs als je al jarenlang vast zit in bepaalde patronen, gaan we deze nu succesvol doorbreken)
 • Excitement ervaren het gevoel hebben dat je écht leeft en boordevol energie zijn, in plaats van uitgezakt en uitgeblust op de bank hangen (zelfs als je 40+ of 50+ bent, dan nog is er genoeg tijd om de rest van je leven een leuker leven te creëeren)

.

In 21 dagen een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven!

(grote schoonmaak voor beperkende overtuigingen en slechte gewoontes)

.

Reacties op de 21-daagse challenge

“Ik kwam bij Tamara terecht nadat ik al veel dingen had geprobeerd om mezelf kwetsbaarder te durven opstellen. Het beeld dat ik daarbij had klopte niet en dat had ik zelf al wel in de gaten, dus aan de slag met een simpele oefening waarin zij mij helemaal begeleide. Onze sessie heeft veel invloed gehad op alles, maar dan ook alles.

Het masker of beter gezegd de sluier van het niet kwetsbaar mogen zijn is voor 70% verdwenen. Ik kan weer huilen op bepaalde momenten en laat dat ook toe. Ik kan mijn angsten en moeilijke dingen veel beter delen, heb nog meer contact met mensen, terwijl ik daar altijd al van was, maar nu ervaar ik het nog veel intenser.

Wel merk ik dat deze veranderingen voor mij veel tijd nodig hebben om in te zinken en eigen te maken, ook het altijd maar doorgaan en over mijn gevoel heen walsen is voorbij. Ik kom zeker weer terug, wanneer ik voel dat ik weer wat anders aan mag gaan pakken en ik daar alle ruimte weer voor heb.”
– Patrica

.

“Een poos terug zat ik niet echt lekker in mijn vel wat een enorme weerslag had op mijn relatie. Ik had last van angsten die voor mij onverklaarbaar waren, ik had geen flauw idee waar dat ze vandaan kwamen.

Tamara heeft mij geholpen deze oorzaak te vinden en met succes! Nadat ze een aantal NLP oefeningen op mij had toegepast, wist ik waar deze emotie vandaan kwam en kon ik er eindelijk mee aan de slag gaan!

Ik voelde mij daardoor gelijk sterker en heb er alle vertrouwen in dat ik en mijn vriend voor eeuwig voor elkaar bestemd zijn. Dit gaf mij een opheldering waar ik op dat moment ontzettend na verlangde. Dat was precies wat ik zocht!”
Ellen

.

Jouw trainer: Tamara Straatman

Tamara Straatman is ruim 12 jaar werkzaam als NLP coach, trainer en spreker. Ze heeft NLP gestudeerd, heeft zich verdiept in de wetenschap Quantum Fysica en Epi genetica, en volgt trainingen over de gehele wereld van o.a. Tony Robbins, Keith Cunningham, Toniic en Simone Levie.

Tamara wordt ‘de levende Secret’ genoemd. 

Tamara is multimiljonair en ze heeft onlangs haar boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom‘ uitgebracht. Naast NLP coaching, schrijven en motiverend spreken, is ze ondernemer en investeerder.

Tamara is bekend van o.a. Flair, Vriendin, Viva, Paraview, RTL nieuws, GezondNU, Telegraaf VROUW, Margriet, Omroep Brabant, BNR nieuwsradio, Mijn Geheim, Pioneersmagazine, RTV Noord-Holland, Goodhabitz, Santé, AD, Metro, Koffietijd, Editie NL, Grazia, Trouw, Parool, Libelle Balance, Zij Spreekt, NICE congres.

En nu deelt ze haar expertise met jou!

.

.

In 21 dagen een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven!

(grote schoonmaak voor beperkende overtuigingen en slechte gewoontes)

.

De 21-daagse challenge ‘2022 wordt mijn succesjaar!’ bestaat uit 21 interessante opdrachten.

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot deze training binnen onze academy. Daarnaast krijg je een uitnodiging om toegang te krijgen tot onze exclusieve Community als PRO Member. Hier krijg je online coaching en feedback op je inzichten, zodat je nog concreter wordt in het uitvoeren van jouw doelen. Op naar het gewenste resultaat! Of je nu 10 kilo wilt afvallen, je (liefdes)relatie wilt verbeteren, een leukere ouder zijn voor je kind(eren), zakelijk succesvol wilt zijn. It’s all in the mind!

Doordat wij onszelf focussen op de onbewuste mind, in plaats van de bewuste mind, krijg jij nieuwe inzichten, die ervoor zorgen dat jij dit keer wél slaagt

.

Wat krijg je allemaal?
 • 60 minuten+ exclusieve video content
 • 10 minuten+ exclusieve audio visualisatie & meditatie
 • 21 boeiende opdrachten + optioneel exclusieve toegang tot onze exclusieve Community

Totaal waarde: € 249,-

 • + Bonus: 2 gratis ebooks t.w.v € 25,- 
 • + Bonus: gratis les uit ‘Reset your Brain’ t.w.v. € 49,-
 • + Bonus: toegang tot een exclusieve Masterclass Result Mapping Method (RPM) t.w.v. € 149,- 

Totaal waarde Bonussen: € 223,-

Totaal pakket: € 472,-

NU tijdelijk… voor slechts 249 euro!

.

Twijfel je of deze 21-daagse challenge geschikt is voor jou?

Twijfel je of deze 21-daagse challenge geschikt is voor jou? Gewoon doen! Je hebt niets te verliezen, enkel te winnen. Na afloop van deze challenge heb jij tools in je binnenzak, die niet alleen jouw leven verrijken, maar ook dat van anderen. Stel je eens voor, iemand vraagt je om advies en raad, en jij weet zo de juiste antwoorden uit je binnenzak te toveren. Ook ben je vanaf nu heer en meester, over je eigen leven. Weg met alle excuses en bullshit!

Dit omdat jij slechts 21 dagen van je tijd, hebt geïnvesteerd in deze super leuke én leerzame 21-daagse challenge: ‘2022 wordt mijn succesjaar!’ 

.

Waar wacht je nog op? Schrijf je direct in!

.

Anna (37):

“Het gaat heel goed met mij! Er is best veel veranderd in hoe ik de dingen en anderen benader. Het lijkt wel of ik ‘dichter’ bij mijn eigen gevoel ben gekomen of zoiets. Zelfs de liefde voor mijn kinderen lijkt nu dieper en echter. Ik voel nu veel meer de liefde en het houden van voor andere mensen. En andere mensen merken dat volgens  mij ook en reageren daardoor ook anders op me. Denk dat het vooral helpt dat ik me kwetsbaarder durf op te stellen. En ook mijn grenzen aangeven gaat inmiddels veel beter. Jouw opmerking over boos worden heeft me ook enorm geholpen. Dat die emotie er niet voor niets is en dat ie er is om je te beschermen. Het is niet zo dat ik nu continue boos ben, maar ik laat het wel toe, ben wat ‘geïrriteerd’ als mensen iets doen waar ik het niets mee eens ben. Terwijl ik dat niet fijne gevoel dat iemand me dan gaf een beetje wegwuifde. Nu laat ik het toe. Heb echt het gevoel dat het me is gelukt om mijn gevoelens te omarmen, voel me heel vaak gelukkig, zonder dat er echt iets voor nodig was. Het is alleen zo snel gegaan, dat ik wel hoop dat dit gevoel blijft… Maar het zal er ook wel mee te maken hebben, dat ik het allemaal helemaal over me heen kon laten komen en er echt in kon duiken, omdat ik nu niet werk en er de tijd voor kon nemen. In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!”

.

.