Ben jij op zoek naar meer grip op het leven, in plaats van het gevoel dat het leven door je vingers glipt?

Als jij dag in, dag uit, het leven wat je nu leidt zou blijven volgen? Zou je dan de gelukkigste versie van jezelf worden? Of zou jij liever een paar kleine (of significante) verschillen willen aanbrengen in jouw leven, die jouw levenskwaliteit aanzienlijk gaan verbeteren?

Hoe zie jij jezelf over 10 jaar vanaf nu? Wat zijn jouw doelen of jouw dromen en verlangens? En ga je deze nog steeds negeren en in een donker kamertje laten staan? Of ben je bereid om naar dit fijne, maar wellicht ook ‘enge stemmetje’ te luisteren?

De meest spannende periode in jouw leven is nu aangebroken. Namelijk het moment waarop jij de leiding over jouw leven gaat nemen. Jij hebt het heft in handen. Jij hebt zeggenschap over de richting die jij wilt inslaan. Blijf je staan, waar je stond? Of pak je mijn uitgereikte hand en kom jij in beweging?

Denk jij bij alle succesverhalen, ja maar zij zijn voor het succes geboren, en ik écht niet… of dit gaat mij toch nooit lukken?! Wees dan gerust. Iedereen heeft het namelijk in zich om zijn of haar doelen te verwezenlijken. Zo werkt namelijk onze mind.

Alles wat je kunt bedenken, kun je ook realiseren. Alles wat je leuk vindt, daar ben je goed in en andersom. Je hebt ‘slechts’ wat beperkende overtuigingen en slechte gewoontes op te ruimen. Het is tijd voor een grote (jaarlijkse) schoonmaak!

21-daagse training om stressvrij in het leven te staan

 • Ervaar jij regelmatig stress en heeft dit invloed op jouw prestaties?
 • Hoe beïnvloedt stress jouw relaties? Ervaar jij strijd en een gebrek aan liefde en warmte?
 • En wat is de kwaliteit van jouw gezondheid? Heb je vage of langdurige klachten?

En zou jij liever?

 • Leren hoe jij in stressvolle situaties alle kalmte en rust kunt bewaren, zodat dit jouw prestaties uiteraard ten goede komt.
 • Ontdekken hoe fijn relaties worden zodra je de liefde kan laten stromen, wanneer stress niet langer de heersende factor is .
 • Weer kerngezond en fit worden, jezelf opnieuw krachtig en jong voelen, zodra de stress voorgoed uit jouw leven verdwijnt.

.

Hoe ik en mijn cursisten onze dromen & doelen hebben gerealiseerd zonder moeilijk gedoe…

In deze 21-daagse training leer je:

 • Hoe je succes realiseert zodat je eindelijk trots op je prestaties kunt zijn, in plaats van continu falen en teleurstelling ervaren (zelfs als niemand in jou gelooft, inclusief jijzelf, leer ik jou hoe je eenvoudig deze turn-around maakt)
 • Hoe je meer focus krijgt zodat je leert waar je grenzen en mogelijkheden liggen, in plaats van je tijd te verdoen aan allerlei nutteloosheden en uitstelgedrag vertonen (zelfs als je al jarenlang vast zit in bepaalde patronen, gaan we deze nu succesvol doorbreken)
 • Om een beter zelfbeeld te krijgen zodat je positieve gedachtes over jezelf én de ander ervaart en hierdoor lekkerder in je vel komt te zitten (zelfs als je al jarenlang twijfelt aan jezelf,ben ik wel goed genoeg of doe ik er toe? Daar gaan we eens verandering in brengen)
 • Hoe je fijne en liefdevolle relaties creëert zodat je een inspiratie bent voor anderen, en ook jouw kinderen (of dierbaren) beter kunt motiveren (zelfs als je geen kinderen of liefdespartner hebt, kun je een groot voorbeeld zijn voor anderen om liefdevoller voor elkaar te zijn)
 • Excitement ervaren het gevoel hebben dat je écht leeft en boordevol energie zijn, in plaats van uitgezakt en uitgeblust op de bank hangen (zelfs als je vage of langdurige gezondheidsklachten kent, ga ik je leren hoe je jezelf weer krachtig en jong kunt voelen)

.

In 21 dagen een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven!

(grote schoonmaak voor beperkende overtuigingen en slechte gewoontes)

.

Let op! Vanwege drukte heb ik op dit moment nog een paar plekken vrij…

.

Reacties op de 21-daagse challenge

“Ik kwam bij Tamara terecht nadat ik al veel dingen had geprobeerd om mezelf kwetsbaarder te durven opstellen. Het beeld dat ik daarbij had klopte niet en dat had ik zelf al wel in de gaten, dus aan de slag met een simpele oefening waarin zij mij helemaal begeleide. Onze sessie heeft veel invloed gehad op alles, maar dan ook alles.

Het masker of beter gezegd de sluier van het niet kwetsbaar mogen zijn is voor 70% verdwenen. Ik kan weer huilen op bepaalde momenten en laat dat ook toe. Ik kan mijn angsten en moeilijke dingen veel beter delen, heb nog meer contact met mensen, terwijl ik daar altijd al van was, maar nu ervaar ik het nog veel intenser.

Wel merk ik dat deze veranderingen voor mij veel tijd nodig hebben om in te zinken en eigen te maken, ook het altijd maar doorgaan en over mijn gevoel heen walsen is voorbij. Ik kom zeker weer terug, wanneer ik voel dat ik weer wat anders aan mag gaan pakken en ik daar alle ruimte weer voor heb.”
– Patrica

.

“Een poos terug zat ik niet echt lekker in mijn vel wat een enorme weerslag had op mijn relatie. Ik had last van angsten die voor mij onverklaarbaar waren, ik had geen flauw idee waar dat ze vandaan kwamen.

Tamara heeft mij geholpen deze oorzaak te vinden en met succes! Nadat ze een aantal NLP oefeningen op mij had toegepast, wist ik waar deze emotie vandaan kwam en kon ik er eindelijk mee aan de slag gaan!

Ik voelde mij daardoor gelijk sterker en heb er alle vertrouwen in dat ik en mijn vriend voor eeuwig voor elkaar bestemd zijn. Dit gaf mij een opheldering waar ik op dat moment ontzettend na verlangde. Dat was precies wat ik zocht!”
Ellen

.

Jouw trainer: Tamara Straatman

Tamara Straatman is ruim 12 jaar werkzaam als NLP coach, trainer en spreker. Ze heeft NLP gestudeerd, heeft zich verdiept in de wetenschap Quantum Fysica en Epi genetica, en heeft trainingen gevolgd over de gehele wereld van o.a. Tony Robbins, Keith Cunningham, Toniic en Simone Levie in persoonlijke ontwikkeling, vermogensopbouw en effectief leiderschap.

Tamara wordt ‘de levende Secret’ genoemd. 

Tamara is tevens ondernemer en investeerder, ze gelooft in de visie ‘Practice what you preach’. Tamara is multimiljonair en ze heeft in de zomer van 2020 haar boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom‘ uitgebracht.

Tamara is bekend van o.a. Flair, Vriendin, Viva, Paraview, RTL nieuws, GezondNU, Telegraaf VROUW, Margriet, Omroep Brabant, BNR nieuwsradio, Mijn Geheim, Pioneersmagazine, RTV Noord-Holland, Goodhabitz, Santé, AD, Metro, Koffietijd, Editie NL, Grazia, Trouw, Parool, Libelle Balance, Zij Spreekt, NICE congres.

En nu deelt ze haar expertise met jou!

.

.

In 21 dagen een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven!

(grote schoonmaak voor beperkende overtuigingen en slechte gewoontes)

.

Let op! Vanwege drukte heb ik op dit moment nog een paar plekken vrij…

.

.

Deze training leert jou, hoe de weg naar een stressvrij leven eenvoudig te bewandelen is. Zelfs als je denkt, pfff dat gaat mij toch nooit lukken…?!

Aan de hand van 21 praktische videolessen krijg jij namelijk inzicht in tools en strategieën die jouw onbewuste mind in kaart brengt. Je gaat leren hoe het onderbewustzijn werkt, maar ook hoe jij hierop invloed kunt uitoefenen, zodat jij een stressvrij leven kunt gaan leven. Hoe jij het leven van jouw dromen, daadwerkelijk kunt gáán leven!

Dat heeft natuurlijk een enorme impact op jouw eigen leven, maar ook in die van anderen. Bedenk eens hoeveel verschil dit voor jou, of jullie zou opleveren wanneer jij stressvrij in het leven staat?

Maar ook, wat als jij deze turn-around niet gaat maken?! Wat zou het jou dan ‘in the end’ gaat kosten? Met welke (onnodige) verliezen krijg jij dan te maken?

Zo ver hoeft het gelukkig niet te komen…

Op naar het gewenste resultaat! Of je nu 10 kilo wilt afvallen, je (liefdes)relatie wilt verbeteren, een leukere ouder zijn voor je kind(eren), zakelijk succesvol wilt zijn. It’s all in the mind!

Doordat wij onszelf focussen op de onbewuste mind, in plaats van de bewuste mind, krijg jij nieuwe inzichten, die ervoor zorgen dat jij dit keer wél slaagt

Wat krijg je allemaal?
 • 60 minuten+ exclusieve video content
 • 10 minuten+ exclusieve audio visualisatie & meditatie
 • 21 boeiende NLP opdrachten
Totaal Waarde: € 249,- per jaar.

.

 • + Bonus: 2 gratis ebooks t.w.v € 25,- 
 • + Bonus: gratis les uit ‘Reset your Brain’ t.w.v. € 49,-
 • + Bonus: toegang tot een exclusieve Masterclass Result Mapping Method (RPM) t.w.v. € 149,- 

Totaal aan bonussen: € 223,-.

Totaal Waarde: € 472,- per jaar.

.

NU tijdelijk… De 21-daagse challenge met LIFETIME toegang!

INCLUSIEF alle bonussen voor slechts 249 euro! 😍

(maandelijkse betaling óók mogelijk!)

.

Twijfel je of deze 21-daagse challenge geschikt is voor jou?

Twijfel je of deze 21-daagse challenge geschikt is voor jou? Gewoon doen! Je hebt niets te verliezen, enkel te winnen. Na afloop van deze challenge heb jij tools in je binnenzak, die niet alleen jouw leven verrijken, maar ook dat van anderen. Stel je eens voor, iemand vraagt je om advies en raad, en jij weet zo de juiste antwoorden uit je binnenzak te toveren. Ook ben je vanaf nu heer en meester, over je eigen leven. Weg met alle excuses en bullshit!

Dit omdat jij slechts 21 dagen van je tijd, hebt geïnvesteerd in deze super leuke én leerzame 21-daagse challenge!

.

Waar wacht je nog op? Schrijf je direct in!

.

.

Let op! Vanwege drukte heb ik op dit moment nog een paar plekken vrij…Anna (37):

“Het gaat heel goed met mij! Er is best veel veranderd in hoe ik de dingen en anderen benader. Het lijkt wel of ik ‘dichter’ bij mijn eigen gevoel ben gekomen of zoiets. Zelfs de liefde voor mijn kinderen lijkt nu dieper en echter. Ik voel nu veel meer de liefde en het houden van voor andere mensen. En andere mensen merken dat volgens  mij ook en reageren daardoor ook anders op me. Denk dat het vooral helpt dat ik me kwetsbaarder durf op te stellen. En ook mijn grenzen aangeven gaat inmiddels veel beter. Jouw opmerking over boos worden heeft me ook enorm geholpen. Dat die emotie er niet voor niets is en dat ie er is om je te beschermen. Het is niet zo dat ik nu continue boos ben, maar ik laat het wel toe, ben wat ‘geïrriteerd’ als mensen iets doen waar ik het niets mee eens ben. Terwijl ik dat niet fijne gevoel dat iemand me dan gaf een beetje wegwuifde. Nu laat ik het toe. Heb echt het gevoel dat het me is gelukt om mijn gevoelens te omarmen, voel me heel vaak gelukkig, zonder dat er echt iets voor nodig was. Het is alleen zo snel gegaan, dat ik wel hoop dat dit gevoel blijft… Maar het zal er ook wel mee te maken hebben, dat ik het allemaal helemaal over me heen kon laten komen en er echt in kon duiken, omdat ik nu niet werk en er de tijd voor kon nemen. In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!”

.

.