Heb jij jouw financiële toekomst al veilig gesteld?

Ben jij ook onzeker over jouw financiële toekomst nu het leven steeds duurder en onzekerder wordt? En zou jij meer rust, zekerheid en inzage willen hebben in jouw financiën, zodat je financiële vrijheid ervaart en stressloos door het leven gaat? Want financiële stress geeft natuurlijk veel nadelige gevolgen…

De training ‘Invest With Success’ gaat jouw gigantisch helpen wanneer…
 • Jij financiële vrijheid wilt creëren en de financiële toekomst van jouw gezin veilig wilt stellen. (zelfs als je 10.000 euro op de spaarrekening hebt staan, ook dan kun jij vermogen gaan opbouwen dankzij deze training)
 • Jij jouw spaargeld of vermogen wilt laten groeien zonder financiële stress te ervaren en daarbij alle mogelijke risico’s wilt verkleinen, zodat je verzekerd bent van een gouden toekomst. (zelfs als je nul kennis hierover hebt of cijfertjes maar lastig vindt, ook dan is deze training begrijpbaar en toepasbaar voor jou)
 • Jij jouw koopkracht wilt behouden en passief inkomen wilt creëren tijdens een periode van extreme inflatie, of wanneer jij minder of zelfs helemaal wilt stoppen met werken. (zelfs als je al enige kennis hebt over vermogensopbouw, dan had je gewild dat je dit jaren eerder wist, halleluja!)

.

Wil jij bouwen aan een financieel zekere toekomst?

We denken vaak dat we financieel alles goed geregeld hebben, of dat in een land als Nederland alles tot in de puntjes geregeld is. Maar is dat wel zo waar? 

Tijdens de afgelopen pandemie, de bankencrisis of nu zelfs met de huidige geopolitieke crisis ontdekken we keer op keer dat het leven zoals wij gewend zijn, toch helemaal niet zo financieel zeker en stabiel lijkt te zijn.

De inflatie houdt nog wel even aan, energieprijzen rijzen de pan uit, boodschappen worden telkens duurder, terwijl onze koopkracht blijft dalen en de rentes blijven stijgen.

Ook de huizenprijzen zijn enorm aan het dalen, er zijn tevens grote veranderingen binnen het huidige pensioenstelsel op komst. En dit brengt een hoop financiële onzekerheid met zich mee.

Het enige waarop jij invloed op kunt uitoefenen zijn jouw eigen financiën. Het is verstandiger om je financiële toekomst op verschillende manier te verzekeren. Je financiële keuzes te spreiden.

Hierdoor ga je de (toekomstige) financiële risico’s verminderen en ga je jezelf grotere garanties geven over een financieel zekere toekomst.

Want door de daling van jouw koopkracht zal je ook eerder jouw spaarcenten (jouw buffer voor later) dan noodzakelijk moeten aanspreken.

En dan is het wel verdomd handig als je financiële alternatieven achter de hand hebt, die dit grote (onvoorziene) financiële gat voor jullie gaat opvangen…

Wil jij verzekerd zijn van een gouden toekomst?!

Wil jij…

 • Jouw spaargeld of vermogen voor je laten werken, geld genereren in plaats van interen?!
 • Leren om de kracht van samengesteld vermogen en economische seizoenen te begrijpen, zodat je eenvoudig kunt berekenen hoe jij financiële vrijheid en zekerheid genereert én behoudt, zelfs in tijden van crisissen of wanneer jij minder wilt werken, of zelfs helemaal wilt stoppen met werken?!
 • In plaats van veel kostbare tijd en jouw zuurverdiend geld verliezen, starten met een onafhankelijke en specialistische training zodat je jouw vermogen kunt gaan opbouwen op een veilige manier?!

Stel je eens voor hoeveel rust dit zou geven voor jou?

Hoeveel impact zou dit hebben op jullie leven? Wat voor mogelijkheden zouden nu ontstaan?

Maar ook… Wat betekent het voor jullie als er tijden van financiële stress aanwezig is binnen het gezin?

Wat voor impact heeft dit op jullie? Welke gevolgen zou je dan hierdoor ervaren?

Mijn persoonlijke ervaring (en die van mijn klanten) is dat financiële onafhankelijkheid een gevoel van rust brengt. Je hoeft niet langer creatief te zijn met geld, maar kunt jezelf een leven geven wat past bij jullie financiële wensen.

Ook kun je bijvoorbeeld minder gaan werken en meer tijd besteden aan je dierbaren. Het geeft naast een praktische kant, ook een fijn gevoel van onafhankelijkheid. Een fijnere en veilige thuisbasis.

Zou jij dat ook graag willen?

Dé oplossing voor jouw financiële zorgen: Invest With Success!

Jouw spaargeld of vermogen voor je laten werken, geld genereren in plaats van interen. En dat doe je op een gedegen en veilige manier, door jezelf eerst te voorzien van onafhankelijke en specialistische kennisgeving op het gebied van vermogensopbouw- en ontwikkeling.

Er zijn namelijk talloze financiële instrumenten die jou vele beloftes en rijkdom beloven. Maar iedereen weet dat Rome niet binnen een dag gebouwd is. Dat geldt ook zo voor jouw financiële doelen. 

In plaats van veel kostbare tijd en jouw zuurverdiend geld verliezen, kun je nu starten met een onafhankelijke en specialistische training zodat je jouw vermogen kunt gaan opbouwen in een voor jou veilige en bekende omgeving. Wat dat precies inhoudt? Eerst leren, dan excelleren!

In deze training ‘Invest With Success’ ga je alle stappen leren hoe jij financiële vrijheid kunt creëren én jouw financiële toekomst kunt veilig stellen.

.

Na deze training weet jij wat de stappen zijn om financiële vrijheid te realiseren.

Na deze training wist ik: Ik ga een onafhankelijke adviseur in de arm nemen, iemand die vanuit mijn belang adviseert. Samen met de uitgebreide basiskennis die ik hier geleerd heb, versta ik nu de wereld van beleggen en heb ik kennis en ervaring opgedaan, waar je normaal gesproken jaren voor zou studeren.
– Rogier

“Het is zo onwijs inspirerend om te leren van werelds grootste leiders op het gebied van vermogensopbouw en vermogensontwikkeling. Niet alleen qua mindset, maar ook zeker de handige formules geven de nodige inzichten waardoor ik betere keuzes heb kunnen maken. Voor mij is het de beste basis die ik had kunnen krijgen.”
– Saskia

“Toen ik deze training ging volgen, werd mijn gevoel compleet bevestigd. Er is nog zoveel meer dan de grootbanken ons laten zien. Het is belangrijk dat je doet wat goed is voor jou, in plaats van dat jij hun beste verdienmodel bent.”
– Daan

.

Wil jij ook leren hoe jij financiële vrijheid kunt creëren en jouw financiële toekomst kunt veilig stellen?

Meld je dan direct aan voor de training ‘Invest with Success!

.

.

.

Mensen die zijn gestart op hun 40e, hadden gewild dat ze op hun 30e al waren begonnen. En mensen die zijn gestart op hun 30e, hadden gewild dat ze op hun 20e al waren begonnen.

.

Je krijgt van ons:
 • 4 modules en 21 lessen (t.w.v. € 1200,-)
 • 1,5 uur video materiaal (t.w.v. € 250,-)
 • Werkboek met 22 uitgebreide opdrachten (t.w.v. € 150,-)
 • Meer dan 35 visuals, grafieken en tabellen (t.w.v. € 200,-)
 • Een forum waar je vragen kunt stellen (t.w.v. € 200,-)

Totaal waarde: € 1999,-
Nu tijdelijk LIFETIME TOEGANG voor slechts 999 euro! 
50% korting!

(betaling in termijnen óók mogelijk)

.

BELANGRIJK! Deze training is niet gekoppeld aan een financieel product, waardoor je verzekerd bent dat je een onafhankelijke training aanschaft die voldoet aan jouw wensen.

.

De training bestaat uit 4 modules die je helpen bouwen aan een gezonde financiële toekomst.

.

Module 1

De wereld omstandigheden bepalen niet jouw economische omstandigheden. In tijden van crisis kan meer geld worden verdiend dan in tijden van economische hoogtij. 

In deze training zullen we een aantal krachtige strategieën aanbieden voor het vergaren van rijkdom, maar voordat we actie kunnen ondernemen, moeten we de juiste mentaliteit ontwikkelen om rijkdom aan te trekken en te creëren. Je leert de basisprincipes die rijkdom creëren. 

Het belangrijkste is dat we gaan onderzoeken hoe onze overtuigingen over geld, ons gedrag hebben gevormd en hoe zelfs subtiele verschuivingen kunnen resulteren in totale overvloed en welvaart, ongeacht de grootte van je bankrekening. In deze module gaan we dus eerst vooral focussen op jouw money mindset.

Module 2

Als jij verandering wilt in jouw leven, zul jij andere beslissingen moeten maken. Alleen jij kunt bepalen wat voor jou belangrijk is en waarom dat dit zo belangrijk is voor je. Met deze beslissingen verander jij jouw mindset, visie en gedrag. 

In deze module ga je inzicht scheppen in jouw financiële dromen en doelen, hoe je jouw succes kunt versnellen en je financiële toekomst veilig kunt stellen.

Je leert economische termen als asset allocatie, inflatie en deflatie begrijpen, daarnaast vind je allerlei rekenmodules, tabellen en grafieken in deze module zodat jij vanuit dit vertrekpunt een eerste basis kunt gaan creëren voor het inrichten van een stabiele beleggingsportefeuille waarmee jij jouw risico’s gaat verkleinen en daarmee de eerste stappen kunt gaan maken in jouw vermogensopbouw en ontwikkeling. 

Module 3

Hoe te gedijen en niet alleen overleven in economisch uiterst wisselvallige tijden: Je moet op het juiste moment de juiste dingen doen, om op elk gebied van het leven succes te hebben, vooral op financieel gebied. 

Nu we dit nieuwe seizoen van de geschiedenis ingaan, vind je in deze module diverse strategieën die sommige deskundigen hebben aanbevolen en die je niet alleen kunnen helpen overleven, maar die, als ze effectief worden ingezet, je kunnen helpen om dit het mooiste seizoen van je leven te maken.

Deze strategieën zijn bedoeld om je te onderwijzen en je een ander gezichtspunt te geven dan wat de media en andere institutionele bronnen beweren.

Module 4

De geschiedenis leert ons dat de wereld zo’n economische crisis al eerder heeft doorgemaakt en het niet alleen heeft overleefd, maar er ook rijkelijk van heeft kunnen profiteren. Misschien is deze crisis gekomen om ons eraan te herinneren wat rijkdom is, om een verschuiving in het bewustzijn te creëren om een gemeenschap te creëren waarin aan relaties de hoogste waarde wordt gehecht. 

Als je de overvloed aan emotionele daadkracht in jezelf aanboort, optimaal gebruik maakt van de financiële middelen om je heen én ze gebruikt om anderen te dienen, zal deze crisis geen symbool worden van schaarste, maar van de triomf van tegenspoed.

.

Bouw nu aan een gezonde financiële toekomst die ook in tijden van stress en onzekerheid, veiligheid en zekerheid biedt.

.

.

.

Start nu met Invest with Success en bouw aan jouw financiële toekomst!

.

 • Ontdek werelds beste strategieën en tools om financiële vrijheid en zekerheid te creëren. Krijg inzicht in jouw financiële blauwdruk én hoe deze significant te verbeteren!
 • De kracht van samengesteld vermogen begrijpen, zodat je eenvoudig kunt berekenen hoe jij financiële vrijheid en zekerheid genereert én behoudt.
 • Het begrijpen van economische seizoenen, zodat je weet hoe je moet handelen in tijden van crisis in plaats van keuzes in paniek maken die ontzettend veel geld kosten.
 • Assetallocatie, inflatie, deflatie en nog veel meer boeiende economische informatie die ervoor zorgt dat jouw koopkracht erop vooruit gaat in plaats van achteruit dendert…
 • Opgeleid door werelds beste trainers o.a. Tony Robbins en Toniic. Sinds 2018 actief belegger en vanaf start 40% netto rendement tot begin 2022. Wereldwijde en onafhankelijke kennis = nu voor jou toegankelijk!
Deze foto is genomen tijdens de Platinum Financial Trip bij Tony Robbins in Sun Valley.

Deze training is geschikt voor mensen die hun financiële toekomst willen veilig stellen en daarbij bereid zijn om te investeren in uitgebreide en wereldwijde kennis. De inhoud van de training is voor iedereen die 18 jaar of ouder is, goed te begrijpen en toe te passen.

De training wordt gegeven door een deskundige, die getraind is door werelds beste trainers op het gebied van investeren, daarbij zelf ook vermogend en actief belegger is.

Je krijgt inzage in jouw financiële welzijn, waar je nu staat, waar je heen wilt, én de weg erna toe! Je leert succesvolle en jarenlang bewezen strategieën toepassen. Je leert alle do’s en dont’s. Je krijgt grafieken, tabellen en rekenformules zodat jij in staat bent om jouw eigen financiële vrijheid te realiseren.

Is dat lastig om te volgen, of te begrijpen? Welnee. We leggen alles in Jip & Janneke taal aan jou uit, zodat jij leert begrijpen hoe óók jij financiële vrijheid creëert. Op naar een leven zonder financiële zorgen. We focussen ons op een rijk leven. Een leven met voorspoed en welzijn. Onafhankelijkheid en vrijheid.

.

Expert op het gebied van vermogensontwikkeling

Tamara is zelf vermogend en actief belegger, naast het volgen van wereldwijde en de allerbeste trainingen op het gebied van investment bij o.a. Tony Robbins (een Amerikaanse coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en vermogensopbouw) en Toniic (een internationaal netwerk van impact investeerders), werkt ze ook nauw samen met een Family Office en diverse bankiers voor het beste onafhankelijke advies.

Het is haar persoonlijke ervaring en ook de terugkoppeling van experts die ze veelal kreeg, dat onafhankelijke en specialistische kennis ervoor zorgt dat jij minder kwetsbaar bent en meer zelfvertrouwen hebt, in de keuzes die je gaat maken wanneer jij vermogen wilt gaan opbouwen.

Financiële zekerheid geeft rust. Financiële vrijheid geeft mogelijkheden. Op naar een financiële toekomst zonder zorgen!

Kennis = power!

.

.

Mensen die zijn gestart op hun 40e, hadden gewild dat ze op hun 30e al waren begonnen. En mensen die zijn gestart op hun 30e, hadden gewild dat ze op hun 20e al waren begonnen.

Meld je direct aan voor de training ‘Invest with Success!’.