Tamara lanceert ECOdrogist.com

Ben jij bewust van het feit dat jouw huid je grootste orgaan is? En dat wij dagelijks zo’n 167 chemicaliën via onze dagelijkse verzorging binnen krijgen? En dat deze chemicaliën je lichaamsprocessen verstoren oftewel je lichaam op lange termijn schaden? Ongezonde voeding maakt je lichaam ziek, eten & drinken wordt nog enigszins gezuiverd door je lever maar huidverzorging dringt direct je bloedbaan binnen met alle gevolgen van dien…

Daarnaast raken al onze organen uit balans door onze levensstijl. Stress pleegt namelijk roofbouw aan essentiële voedingstoffen, waardoor organen een tekort krijgen aan essentiële bouwstoffen en waardoor ons lichaam zichzelf gaat voeden met het restant, ongezonde ziekmakende ‘voedingstoffen’ zoals chemicaliën, suikers en ongezonde vetten. Je lever raakt overbelast door een teveel aan gifstoffen.Tel daarbij de schade op van straling en luchtvervuiling…

Ook medicatie is slecht voor je gezondheid. Het onderdrukt misschien je klacht, maar geneest nooit de oorzaak van je klacht. Waardoor de oorzaak uiteindelijk van kwaad tot erger gaat, maar jij vaak niets daarvan merkt want je symptomen worden nou eenmaal onderdrukt. Wetenschappers onderzochten chronische ziektes en aandoeningen, daarbij de natuurlijke variant als medicijn (voedingssupplementen) zodat het lichaam kan genezen van zijn ziekte én erger kan voorkomen…

Shop nu al jouw ECO verantwoorde beauty en huidverzorging bij ECOdrogist.com zodat jij naast een stralend uiterlijk een goede gezondheid behoudt. Ook voor jouw dagelijkse hoogwaardige voedingssuppletie of afslankproducten kun jij terecht bij ECOdrogist.com zodat jij op een gezonde en verantwoorde manier jouw gezondheid behoudt, verbetert of zelfs terugkrijgt.

 

Bekijk hier een super goede informatieve video over alle chemische troep in reguliere huidcosmetica, de grote gevaren hiervan, maar ook het ontstaan ervan!