Tamara als internationaal model bij Galucci

Droom jij ook van modellenwerk? Of zou jij jezelf mooi willen voelen? Want zo hoort elke vrouw zichzelf te voelen. Geliefd, gewaardeerd en vooral erg mooi. Zowel van binnen als van buiten! 

Het begon allemaal met advies van professionals die Tamara adviseerden écht zichzelf eens te verdiepen in modellenwerk vanwege haar natuurlijke talent en perfecte looks als commercieel plussize model. Ze volgde hun advies op, deed diverse shoots en werkte mede hierdoor aan haar zelfvertrouwen. Ze maakte zelfs een videoshoot (in het Engels gesproken) omdat ze haar spreekangst niet langer uit de weg wilde gaan. Al haar shoots gaven haar zoveel zelfvertrouwen, daardoor besefte Tamara dat ze ook wilde presenteren en zelfs acteren. Inmiddels heeft ze haar eerste betaalde commerciële opdracht gehad én staat ze ingeschreven bij diverse castings, maar ook bij een internationaal modellenbureau Galucci. Waar je haar profiel kunt bekijken en/ of kunt boeken!

 

Bekijk hier Tamara ´s videoshoot