Alles wat jij wilt weten over vastgoed!

Leuk dat je opnieuw een blogpost leest van de 31-daagse inspiratie marathon. Vandaag hebben we opnieuw een gast die ik interview, dit keer Chantalle Noordermeer. Chantalle en haar partner Marijn, ouders van 2 jonge kinderen, zijn vanaf 2013 begonnen met ondernemen. 

Al gauw liepen ze tegen een plafond aan, of meer verdienen en nog meer werken, maar bijna geen vrije tijd overhouden. Of minder werken, meer tijd voor leuke dingen, met minder geld. Dat kon ook anders dachten zij! En in 2019 werden zij financieel vrij…

De vragen ik voor Chantalle heb:

  • Vertel! Hoe zijn jullie in 6 jaar tijd van het ondernemerschap naar financiële vrijheid gegaan?
  • Mensen denken nu vast, ja maar wij hebben geen geld, is dat perse nodig om te starten met vastgoed?
  • Wat zijn je grootste inzichten tot nu toe? En waar zou je anderen voor willen behoeden?
  • Nu de markt aan het veranderen is, welke grootste uitdagingen betekent dit voor de vastgoedmarkt?
  • Hoe zie jij de toekomst voor je? Welke mogelijkheden of beperkingen voorzie jij?
  • Investeren jullie zelf enkel in vastgoed, of doen jullie ook andere investeringen? Waarom deze keuze?
  • Jullie hebben een training ontwikkeld, vertel! Wat leren mensen hier?

Chantalle: In 2013 zijn we begonnen met ondernemen en we moesten toen altijd een keuze maken: of hard/ veel werken en geen vrij tijd maar wel geld of minder werken en veel vrije tijd maar geen geld. En we dachten: DAT MOET ANDERS! We zijn toen gaan zoeken naar manieren om ons leven te veranderen en zijn uiteindelijk bij het investeren in vastgoed uitgekomen.

Al wisten we toen nog niet dat je niet per se een groot vermogen hoeft te hebben om hierin succesvol te worden. We zijn ons hierin gaan verdiepen door het volgen van cursussen (o.a. Samuel Leeds) en het lezen van boeken (o.a. Rijke Pa, Arme Pa) tot we in 2015 de eerste stap hadden gezet en ons eerste pandje hadden aangekocht.

In 2016 en 2017 volgende nog een pandje, tot we in 2018 dachten dat het sneller moest kunnen. Op onze trouwdag besloten we om volledig in het vastgoed te gaan. Dat jaar kochten we 0 panden aan. Het was een voorbereidingsjaar op 2019. In dat jaar kochten we 10 panden aan en werden we financieel vrij.

En wat wij kunnen, dat kan jij ook! Wij zijn niet uniek, slim of speciaal. Wat we wel weten is het we slim kunnen investeren in vastgoed en het is onze passie om deze kennis over te dragen aan anderen om zelf ook passieve inkomsten te generen.

Op dit moment hebben we meer dan 20 objecten die we verhuren.

Luister hier het gehele interview met Chantalle.

Mocht je nu afloop denken, dit vind ik interessant, en hier zou ik meer over willen leren. Dan kun je nu een mini cursus vastgoed volgen van 397,- euro voor slechts 99,- euro. Dit is een tijdelijke aanbieding en mocht je hier gebruik van willen maken, klik dan op deze link.

Leave a Reply

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *