Tamara bundelt haar krachten met stichting ‘Aandacht voor pesten’

Ben jij gepest en/ of zou je daar hulp bij kunnen gebruiken? Wil jij weten hoe je het beste met pesten om kunt gaan? Tamara kan je daarbij helpen als ervaringsdeskundige.

De Stichting Aandacht voor Pesten is een landelijk steunpunt op het gebied van Pesten. Kinderen, jongeren, volwassenen, waaronder ook ouderen, kunnen op deze website terecht voor informatie. Wij zijn er voor de gepeste, de omstanders en ook voor de pester. Hulp kan worden gezocht bij één van de vele bij de Stichting aangesloten hulpverleners. Ook organisaties en instellingen kunnen voor hun vragen bij de Stichting terecht. De Stichting vraagt tevens aandacht voor die mensen in de samenleving die door hun ‘anders zijn’ sneller te maken kunnen krijgen met pesten, zoals bijvoorbeeld: mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, mensen met een andere seksuele geaardheid of mensen die door ras of huidskleur anders zijn.

Bekijk hier Tamara verhaal bij stichting ‘Aandacht voor pesten!’