Tamara wederom in Viva! Ditmaal over ‘vieze’ beroepen

Krijg jij vaak lullige reacties op jouw ‘nietszeggende’ baan? Of ben jij juist degene die enorm statusgericht is?

Om taboes uit de wereld te helpen doet Tamara een boekje open over de 2 werelden waarin zij leeft, woont en werkt. Nergens past zij in het ‘perfecte’ plaatje en daarom wordt ze nogal vaak veroordeeld. Mensen snappen haar gedachtegang vaak niet of kunnen geen begrip opbrengen voor haar diversiteit en het ‘anders’ zijn. Deze veroordelingen hebben haar niet klein gemaakt, integendeel zelfs!

Door haar eigen ervaringen te delen hoop ze mensen bewuster te maken van hun gedrag en dit soort gedrag in herhaling te voorkomen zodat anderen hierdoor niet beschadigt worden. Ook hoop ze hiermee ‘de slachtoffers’ van veroordeling een hart onder de riem te steken en een voorbeeld te zijn voor hen die (nog) niet durven.

Zit jij in hetzelfde schuitje als Tamara? Laat je dan vooral niet gek maken! Volg je hart en doe wat nodig is, dan kom jij er ook vanzelf. Soms kan een lastige weg, uiteindelijk de mooiste horizon geven…