Tamara’s online TV show UNTOLD

UNTOLD is een online tv programma waarin zaken verteld worden die normaliter niet besproken (mogen) worden. Thema`s die taboe zijn of bewust stil gehouden worden vanwege de grote zakelijke belangen die hierachter schuilhouden, worden uitvoerig besproken door ervaringsdeskundigen. Het belang van de mens staat voorop en een keer niet de commerciële belangen, wat spraakmakende tv maakt.

Aflevering 1) Leugens in de farmaceutische industrie…

Aflevering 2) Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker…

Aflevering 3) Discriminatie vanuit en richting de vluchteling…

Aflevering 4) Gevaarlijke gifstoffen in al onze beauty producten…

Aflevering 5) Ziek en genezen door onze voeding…

Aflevering 6) ADHD en autisme een leven zonder stempels en gedoe…

 

Abonneer jezelf nu op ons youtube kanaal!

s
 

UNTOLD is een idee van én wordt gepresenteerd door Tamara Straatman.

.

Aflevering 1) BEDROG EN MANIPULATIE IN DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

In de allereerste aflevering van de 6-delige reeks van UNTOLD bespreken wij het thema ‘Leugens in de farmaceutische industrie’ met een ex-werkneemster en een ervaringsdeskundige van de medicijnen maffia. Allereerst valt je mond open van verbazing als Eveline Pap een boekje opendoet hoe ernstig het gesteld is met ons zorgstelsel.

Om vervolgens nog meer eyeopeners te krijgen van Sanne Spek over haar ervaring met medicatie en de genezing van haar ziektebeeld. Na deze beelden vertrouw jij niemand meer in onze zorgsector. Behalve die ene sector die bewust door de farmaceutische industrie genegeerd en in een verdomhoekje gestopt wordt.

Nieuwsgierig naar deze wanpraktijken? Benieuwd naar die ene sector die nog wél te vertrouwen is? Je ziet het allemaal in deze aflevering ‘Leugens in de farmaceutische industrie’ van UNTOLD.

.

AFLEVERING 2) GENEZEN VAN KANKER ZONDER CHEMO OF BESTRALING

‘Een van dingen waarvan ik meteen bewust was, toen ik de diagnose borstkanker kreeg… Ik heb dit zelf gedaan! En doordat ik dit zelf gedaan heb, kan ik het ook weer zelf oplossen.’ Een van de rake uitspraken die Linda Woudstra over zichzelf zegt in de nieuwe aflevering van UNTOLD.

Het thema ‘Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker…’ wordt uitvoerig besproken door deze ervaringsdeskundige. Ze ging op zoektocht naar; wat is kanker, hoe ontstaat kanker en hoe kan ik mezelf genezen van kanker. Zonder chemo of bestraling is Linda Woudstra langzaam aan het genezen van haar zeer agressieve tumor.

Linda stuitte tegen onvermogen en onbegrip aan in het reguliere circuit door haar kritische houding. Haar vragen werd niet of konden niet voldoende beantwoord worden. Ook zette ze haar twijfels bij de reguliere therapieën vanwege de lage slagingskans en de hoge overlijdenskans. Mocht de vorige aflevering je al geïnspireerd hebben over de leugens en bedrog in de farmaceutische wereld, zal je nu nog meer je ogen openen.

Ps: Delen en liken wordt zeer gewaardeerd.

Wij vinden het namelijk onwijs belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd wordt, zodat je voor jezelf de juiste keuzes en beslissingen kunt maken in jouw ziekteproces of het voorkomen van een ziekte zoals kanker.

.

AFLEVERING 3) HET PRACHTIGE EN KRACHTIGE LEVENSVERHAAL VAN EEN VLUCHTELING

De maand mei staat in het teken van de vluchteling, dus een beter thema kunnen wij niet bedenken. ‘Discriminatie vanuit en richting vluchtelingen…’ op ons online tv kanaal UNTOLD. Bekijk het prachtige verhaal van de oersterke Atti Bahadori die op haar 20e levensjaar haar eigen land ontvluchte.

Ze was op jonge leeftijd getuige van bombardementen, zag met eigen ogen hoe haar veilige omgeving vernietigd werd. Ook was ze getuige van vele martelingen en doding vanwege vrijheidsbeperkingen. Met haar familie ging ze op de vlucht, van dorp naar dorp. Om uiteindelijk het land te ontvluchten omdat ze niet langer veilig was.

In Nederland aangekomen gaat haar heftige verhaal verder. Niet alleen vanwege haar innerlijke strijd. Verscheurd door oorlog, een diepe innerlijke strijd. Maar ook jezelf leren aanpassen in een vreemd land. Met totaal andere waarden en normen. En het verhaal kan nog heftiger. Haar prachtige dochter Nielofaar werd ontvoerd door haar vader. Vanaf haar 2e tot 5e levensjaar hebben moeder en dochter elkaar niet gezien…

Atti heeft hierdoor een hele bijzondere levenshouding en visie gekregen. Iets waar wij mensen iets van kunnen leren. Niet alleen wij, maar ook de bestuurders van ons land. Zeker als we naar ons vluchtelingenbeleid kijken. Ook heeft de prachtige Nielofaar een levenswijsheid waar je bijzonder trots op mag zijn. Deze dames zijn het toonbeeld van hoe je ellende in positiviteit kunt veranderen.

.

AFLEVERING 4) WAT ELKE MAN EN VROUW HOORT TE WETEN OVER HUIDVERZORGING

Veel mensen beseffen niet dat er chemische troep in al onze huidverzorgingsproducten zit. Van tandpasta tot aan deodorant. Van shampoo tot aan crèmes. En van mascara tot aan lippenstift. Alles zit boordevol gif en verdwijnt direct in je bloedbaan.

Elk mens is een wandelend gifbommetje hierdoor. Toxisch belast noemen ze dit ook wel. Waar voeding (eten en drinken) via de mond zijn weg naar binnen vind. En alle chemische troep door je lever (zo goed als) gefilterd wordt. Beland huidverzorging direct waar je het juist NIET hebben wil.

Mensen die bewust bezig zijn met gezondheid vergeten vaak hoe schadelijk reguliere huidverzorging voor je is. Ze staan er niet eens bij stil. Totdat een lichaam ‘ineens’ ziek wordt en dat willen wij nou juist voorkomen! Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen…

Bekijk deze nieuwe aflevering van UNTOLD aandachtig als jouw welzijn ontzettend belangrijk voor je is. Niet alleen jouw eigen welzijn, maar ook die van je kind. Want voor hun lijf is gif nog vele malen gevaarlijk als dat van ons. Een lichaam in de groei en ontwikkeling, beschadigt door gif. Dat wil jij toch niet op je geweten hebben…

Bekijk hier de nieuwste aflevering van UNTOLD; ‘Gifstoffen in al onze beauty producten…’

.

AFLEVERING 5) WIST JIJ AL DAT VOEDING DIT MET JOUW LICHAAM DOET

Binnen 2 maanden genezen van Diabetes type 2. Dat overkwam een van onze gasten in deze nieuwe aflevering van UNTOLD. Alexander Olislager verteld over zijn bizarre ontdekkingsreis in de wereld van voeding. Wist jij bijvoorbeeld al dat er gesjoemeld wordt met onze vleeswaren?!!

Binnen 21 dagen inzicht in de relatie voeding, stress en gezondheid. Suzanne Poot ging naar Amerika om zichzelf te ontgiften van alle chronische klachten. Ook haar leven is ingrijpend veranderd sindsdien. Ze werd energieker, fitter en gezonder door haar nieuwe levensstijl zonder suiker.

80% genezen van haar ziekte MS door voeding aan te passen. Jack van Dijk is orthomoleculair therapeut door de ziekte destijds van zijn ex-vrouw. Ook zijn kennis is super interessant over voeding en gezondheid. Voeding is niet alleen maar eten en drinken, maar zoveel meer. Het zijn bouwstoffen voor je lichaam. Ongezonde voedingsbronnen zijn schadelijk voor je gezondheid. Welke dat zijn?

Je ziet het in de allernieuwste aflevering van UNTOLD; ‘Ziek en genezen door onze voeding’.

.

AFLEVERING 6) WAT ALS JE DE STEMPEL ADHD OF AUTISME KRIJGT

Weinig concentratie, druk in het hoofd, overweldigende gevoelens, teveel prikkels, afsnijden van je gevoel, letterlijk zweven, depressief. Kenmerkend voor stempels als AHDH en autisme, dat vaak via de reguliere weg met medicatie onderdrukt wordt.

Met deze nieuwe aflevering van UNTOLD ‘ADHD en autisme, een leven zonder stempels en gedoe’, brengen wij inzicht in bevrijding van bovenstaande klachten. Dus geen symptoombestrijding, maar de weg naar heling en een stempelvrij bestaan.

Er zijn 2 experts aan het woord, ADHD coach Tura Gerards en autisme specialist Lianne Kortleve die onafhankelijk van elkaar tot exact dezelfde inzichten zijn gekomen. Ze gebruiken daarvoor tools als systemisch werk, familie opstellingen, energetische blokkades, emotioneel trauma, het reptielenbrein… Alles wordt uitvoerig besproken. Ook kijken zij naar de mogelijke oorzaken en de verlossing van een stempel.

Zo benaderen zij bijvoorbeeld waarom een kind met ADHD of autisme zijn of haar eigen ouders uitnodigt om te kijken naar zijn/ haar eigen levenslessen. Waarom deze kinderen juist cadeautjes zijn voor de mensheid. En hoe wij deze bijzondere kinderen het beste kunnen benaderen en begeleiden tot verlossing van hun stempeltjes. Zodat zij uitgenodigd worden om zichzelf te durven én kunnen zijn. Want stempeltjes zijn eigenlijk ongebruikte talenten die tot bloei mogen komen. Dat is onze conclusie!