Tamara Straatman is dé gelukscoach voor jou!

Zowel privé als zakelijke coaching, trainingen en inspirerende lezingen, voor elke individu die de ‘hoogste kwaliteit’ van zijn leven wil leven! Samen creëren wij een mooiere wereld. Imagine

.

Exclusief voor jou:

Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven? 

.

.

Tamara Straatman, dé gelukscoach voor jou!

.

In mijn relatief jonge jaren, heb ik enorm veel kennis opgedaan in mijn vakgebied, grotendeels door alle processen zelf te doorleven. Ik was ooit een heel ongelukkig meisje, die niet mijn ultieme droomleven leefde. Door mijzelf los te maken van oude patronen, ben ik vele malen lekkerder in mijn vel gaan zitten. Heb ik eindelijk ontdek wie ik werkelijk ben en is mijn droomleven als vanzelf ontstaan. Door liefde in mezelf te erkennen, kon ik al mijn angsten gemakkelijk en moeiteloos loslaten. Hierdoor ben ik weer geworden, wie ik in oorsprong was. Voor te kunnen worden, wie je in oorsprong bent, spreek je het zelfgenezend vermogen van het onderbewuste aan. Hiervoor pas ik ook op mezelf, mijn eigen kennis toe. Ik hoop met mijn resultaten, jou te kunnen inspireren. Want eenmaal te zijn, wie je werkelijk bent. Zonder alle belemmeringen, die ontstaan zijn uit zelfbescherming van het onderbewuste nota bene, is ook de weg vrij voor jouw ultieme droomleven!

.

Samen creëren wij een mooiere wereld. Imagine

 g

g

Ben je niet tevreden met je werk, je relatie of je leven?

Wil je wel veranderen, maar denk je dat het niet kan of dat het je te veel tijd kost?

Ga dan juist op zoek naar je nieuwe ik!

.

.g

Reactie van trainer Mark

“Tamara Straatman is een van die mensen die -in het licht van persoonlijke ontwikkeling, verandering of het verbeteren van levenskwaliteit- harde afspraken met zichzelf maakt over te bereiken resultaten. Weinig cursisten zijn zo toegewijd om hun situatie te verbeteren -op het persoonlijke vlak- maar met name in het geval van Tamara op het gebied van haar carrière. Het is haar toegelegen dat ze ook deze resultaatgerichte instelling heeft in het opbouwen van haar praktijk als life coach.”

.

Reacties van vrienden & familie

“Ik ken niemand die zo positief in het leven staat als Tamara.”

“Jij geeft me altijd een super gevoel over mezelf als ik bij jou ben.”

“Als jij straks klaar bent met de opleiding mag je mij coachen!”

“Als alle vrouwen maar half zo leuk als mijn zusje zouden zijn, dan zouden ze al heel leuk zijn!”

g

g

De Zelf-liefde Methode van Tamara Straatman

 g

Mijn methode is het geheim van een gelukkiger, gezond én succesvol leven. Elk mens heeft recht op een heerlijk leven. Elk mens heeft recht op een blakende gezondheid. Elk mens heeft recht op zijn eigen levensgeluk. Dit proces is iets wat je zelf kunt creëren, het is je grootste cadeau aan jezelf.

Alles waar jij oprecht naar verlangt, maar nog niet in je bezit is, is zelf-sabotage. Dat zijn levenslessen, hobbels op je pad. Dit zijn je leermomenten, maar vaak ook vicieuze cirkels. Het is aan jou om ze te doorbreken, of vast te blijven zitten. Ben je van plan ze te doorbreken? Hoera voor jou!

Ga jij liever niet de confrontatie aan met jouw hobbels? Of misschien ben je zelfs niet eens bewust van jouw vicieuze cirkel, omdat je vluchtgedrag vertoont. Dan heb ik helaas slecht nieuws voor jou! Het negeren van deze hobbels, creëert geen geluksgevoel, geen blakende gezondheid en ook geen succesvol leven. Dus de keuze is aan jou! Blijf jij in jouw cirkeltje hangen? Of stap je eruit?

.

Het doorbreken van patronen is kinderspel. Je hebt het alleen niet eerder geleerd, want je wist niet dat het bestond.

Maar er is goed nieuws, want ik ga het je leren! Luister goed.

. g

In basis bestaat gedrag altijd uit liefde voor jezelf, of uit afwijzing naar jezelf. Gedrag wordt gecreëerd door gedachtes. Gedachtes worden gecreëerd door emoties. Emoties worden gecreëerd doordat wij voelen. Voel je een positieve emotie, creëer je een positieve gedachte. Voel je een negatieve emotie, creëer je een negatieve gedachte. Gedachtes creëren weer ons positieve of negatieve gedrag. Dit doen wij veelal onbewust! Het is namelijk een overlevingsstrategie vanuit het onderbewustzijn.

De allereerste keren dat wij negatieve emoties voelen, treed dit natuurlijke mechanisme op. Uit zelfbescherming ga je jezelf iets leren, zodat je deze negatieve emotie niet meer opnieuw hoeft te voelen. Maar in feite creëer je hier dus voor de allereerste keer afwijzing naar jezelf toe. Hoe vaker ditzelfde patroon voortkomt, hoe sterker jij deze ene afwijzing gaat voelen. Het bekende vicieuze cirkeltje is gecreëerd. Deze afwijzing heeft bestaansrecht totdat jij jezelf hiervan bevrijd. Een afwezigheid van iets, mag jij transformeren in een volledigheid van iets. Oftewel een afwijzing naar jezelf toe, verandert hierdoor in liefde naar jezelf.

Dat is de Zelf-liefde Methode.

gg

De recensies spreken voor zich. Ik wens je veel leesplezier!

 g

Wil je ook leren hoe je;

  • meer zelfvertrouwen krijgt;
  • er fantastisch uit kunt zien;
  • uitstekende relaties krijgt;
  • werk vindt waar je hart naar uitgaat;
  • je financiële situatie verbetert;
  • lekker in je vel komt te zitten?

 g

Love Yourself and make it happen!

 

Download en lees op je gemak nog eens mijn FOLDER.

.

Buitenkant folderBinnenkant folder

Coaching in Levensgeluk; Voel je rijk door het geluk in jezelf te vinden!