Hoe ik en mijn cursisten onze dromen & doelen hebben gerealiseerd zonder moeilijk gedoe?

Ben jij op zoek naar meer grip op het leven? In plaats van het gevoel dat het leven door je vingers glipt? Heb je een doel wat je wilt bereiken, maar vind je het lastig om focus te houden? Wil je eindelijk eens slagen, in plaats van falen. In beweging komen, in plaats van blijven uitstellen.
 
De beste versie van jezelf zijn, een voorbeeld zijn voor anderen. Voor je partner, je kinderen, familie en vrienden. Ze het maximale kunnen geven, wat jij, en de ander verdient. Binnen 21 dagen heb jij tools in handen, die je helderheid en inzicht geven. Focus op je doelen, wetend hoe je jouw persoonlijke dromen, doelen en verlangens daadwerkelijk kunt realiseren.

.

Gaat je hart daar sneller van kloppen? Voel je de adrenaline in je lijf stuiteren?
 
Dan is deze 21-daagse challenge: ‘2022 wordt mijn succesjaar!’, jou op het lijf geschreven.

.

Denk jij bij alle succesverhalen, ja maar zij zijn voor het succes geboren, en ik écht niet… of wie ben ik nou?! Maar je hebt wel een verlangen, of misschien zelfs EEN PROBLEEM waar je graag vanaf wil? Iets wat je al jarenlang opzij schuift? Iets waarvan jij denkt, dat gaat mij toch nooit lukken… Of je wilt nu eindelijk eens je grote droom waarmaken, of het kleine verlangen wat al jaren wakkert in jou, tevoorschijn toveren. 

.

Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze 21-daagse challenge: ‘2022 wordt mijn succesjaar!’. 

.

Je wilt:
 • Succesvol zijn, zodat je eindelijk je dromen eens waarmaakt 
 • Resultaat halen, zodat je een inspiratie bent voor anderen
 • Excitement voelen, het gevoel hebben dat je écht leeft
 • Trots op jezelf zijn, zodat je een beter zelfbeeld krijgt
 • Meer focus krijgen, zodat je leert waar je grenzen en mogelijkheden liggen
 • Nieuwe inzichten krijgen, een betere versie van jezelf worden

.

In plaats van:
 • Falen, het gevoel één grote mislukking te zijn
 • Jezelf schamen, het gevoel dat je jezelf en je geliefdes tekort doet 
 • Boos op jezelf zijn, hierdoor op allerlei vlakken de plank mislaan
 • Uitstelgedrag vertonen, waardoor je nooit zult slagen
 • Teleurstelling ervaren, niet het voorbeeld zijn wat je wenst te zijn voor anderen
 • Wanhoop voelen, en hierdoor jezelf afreageren op je omgeving 

.

Doe je mee?

Onze challenge is fun, gezellig, betekenisvol, interactief, makkelijk te volgen, motiverend en inspirerend. Ook hebben we een leuke, inspirerende en gezellige community met gelijkgestemden. En met jou erbij, is het nog leuker!

Let op: Het enige wat we van jou verwachten is een actieve deelname. Zodat jouw dromen en doelen dit jaar eindelijk eens verrassend succesvol worden! 

.

.

.

De 21-daagse challenge ‘2022 wordt mijn succesjaar!’ bestaat uit 21 interessante opdrachten.

Je krijgt 1 jaar lang toegang tot deze training binnen onze academy. Daarnaast krijg je een uitnodiging om toegang te krijgen tot onze Stribe community als PRO Member. Hier krijg je online coaching en feedback op je inzichten, zodat je nog concreter wordt in het uitvoeren van jouw doelen. Op naar het gewenste resultaat! Of je nu 10 kilo wilt afvallen, je (liefdes)relatie wilt verbeteren, een leukere ouder zijn voor je kind(eren), zakelijk succesvol wilt zijn. It’s all in the mind!

Doordat wij onszelf focussen op de onbewuste mind, in plaats van de bewuste mind, krijg jij nieuwe inzichten, die ervoor zorgen dat jij dit keer wél slaagt

.

Wat krijg je allemaal?
 • 60 minuten+ exclusieve video content
 • 10 minuten+ exclusieve audio visualisatie & meditatie
 • 21 boeiende opdrachten + optioneel exclusieve toegang tot de Stribe Community
 • Bonus: 2 gratis ebooks t.w.v 24,99 
 • Bonus: gratis les uit ‘Reset your Brain’ t.w.v. 49,99 
 • Bonus: toegang tot een exclusieve Masterclass t.w.v. 149,- 

.

In deze training leer ik jou:
 • Hoe je succes realiseert zodat je eindelijk je dromen eens waarmaakt, in plaats van continu falen en teleurstelling ervaren
 • Om trots op jezelf te zijn zodat je een beter zelfbeeld krijgt, positieve gedachtes over jezelf én de ander en hiermee je relaties aanzienlijk verbeterd
 • Hoe je resultaat behaald zodat je een inspiratie bent voor anderen, en ook jouw kinderen (of dierbaren) beter kunt motiveren
 • Hoe je nieuwe inzichten krijgt een betere versie van jezelf worden, zodat je meer bereikt in jouw nieuwe succesvolle leven dan je ooit had durven dromen
 • Hoe je meer focus krijgt zodat je leert waar je grenzen en mogelijkheden liggen, in plaats van je tijd te verdoen aan allerlei nutteloosheden en uitstelgedrag vertonen
 • Excitement ervaren het gevoel hebben dat je écht leeft en boordevol energie zijn, in plaats van uitgezakt en uitgeblust op de bank hangen

.

Twijfel je of deze 21-daagse challenge geschikt is voor jou?

Twijfel je of deze 21-daagse challenge geschikt is voor jou? Gewoon doen! Je hebt niets te verliezen, enkel te winnen. Na afloop van deze challenge heb jij tools in je binnenzak, die niet alleen jouw leven verrijken, maar ook dat van anderen. Stel je eens voor, iemand vraagt je om advies en raad, en jij weet zo de juiste antwoorden uit je binnenzak te toveren. Ook ben je vanaf nu heer en meester, over je eigen leven. Weg met alle excuses en bullshit!

Dit omdat jij slechts 21 dagen van je tijd, hebt geïnvesteerd in deze super leuke én leerzame 21-daagse challenge: ‘2022 wordt mijn succesjaar!’ 

.

Waar wacht je nog op? Schrijf je direct in!

.

.Anna (37):

“Het gaat heel goed met mij! Er is best veel veranderd in hoe ik de dingen en anderen benader. Het lijkt wel of ik ‘dichter’ bij mijn eigen gevoel ben gekomen of zoiets. Zelfs de liefde voor mijn kinderen lijkt nu dieper en echter. Ik voel nu veel meer de liefde en het houden van voor andere mensen. En andere mensen merken dat volgens  mij ook en reageren daardoor ook anders op me. Denk dat het vooral helpt dat ik me kwetsbaarder durf op te stellen. En ook mijn grenzen aangeven gaat inmiddels veel beter. Jouw opmerking over boos worden heeft me ook enorm geholpen. Dat die emotie er niet voor niets is en dat ie er is om je te beschermen. Het is niet zo dat ik nu continue boos ben, maar ik laat het wel toe, ben wat ‘geïrriteerd’ als mensen iets doen waar ik het niets mee eens ben. Terwijl ik dat niet fijne gevoel dat iemand me dan gaf een beetje wegwuifde. Nu laat ik het toe. Heb echt het gevoel dat het me is gelukt om mijn gevoelens te omarmen, voel me heel vaak gelukkig, zonder dat er echt iets voor nodig was. Het is alleen zo snel gegaan, dat ik wel hoop dat dit gevoel blijft… Maar het zal er ook wel mee te maken hebben, dat ik het allemaal helemaal over me heen kon laten komen en er echt in kon duiken, omdat ik nu niet werk en er de tijd voor kon nemen. In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!”

Ellen (27):

“Een poos terug zat ik niet echt lekker in mijn vel wat een enorme weerslag had op mijn relatie. Ik had last van angsten die voor mij onverklaarbaar waren, ik had geen flauw idee waar dat ze vandaan kwamen. Ze voelden wel als echt en van mij, dat voelde ik heel sterk. Mijn angsten werden in de loop van de jaren steeds sterker en zorgen voor meer problemen. Ik was bang om mijn vriend te verliezen en gedroeg mij daardoor onmogelijk. Ik leek wel een verwend nest, een prinses die altijd haar zin wilde hebben, zodat ik alle controle had over de situatie en me geen zorgen hoefde te maken over mijn angsten. Toen mijn vriend mij dreigde te verlaten, ben ik serieus met mezelf aan de slag gegaan. Ik had al enkele coaches/ therapeuten bezocht, waar ik al veel aan mezelf gewerkt had, maar ik wist nog steeds niet waar die grote angst, om mijn vriend te verliezen, vandaan kwam en hoe ik het kon oplossen. Tamara heeft mij geholpen deze oorzaak te vinden en met succes! Nadat ze een aantal NLP oefeningen op mij had toegepast, wist ik waar deze emotie vandaan kwam en kon ik er eindelijk mee aan de slag gaan! Ik voelde mij daardoor gelijk sterker en heb er alle vertrouwen in dat ik en mijn vriend voor eeuwig voor elkaar bestemd zijn. Dit gaf mij een opheldering waar ik op dat moment ontzettend na verlangde. Dat was precies wat ik zocht!”

.

.

.