Ben jij klaar voor een innerlijke game?

Ervaar jij dagelijks stress? Houd jij met moeite alle ballen in de lucht? Wil jij het graag doen doen voor de ander? En heb jij het gevoel altijd tekort te schieten? Ben jij perfectionistisch? Bang om te falen? Wil je graag de controle behouden? En gaat dit ten koste van jezelf, jouw gezondheid, je relaties, je werk et cetera?

En zou je liever wat meer rust en focus  in je leven willen creëren? 

Een leven zonder zorgen. Positieve gedachtes over je jezelf of de ander. Fijne liefdevolle relaties, succesvol in je carrière, fit en gezond zijn? Wil jij dat ook ervaren? Bestel dan NU deze Jackpot!

  • Wil je meer geluk of succes in jouw leven? Alles wat jij kan bedenken, is te realiseren in jouw leven… It’s just a mindgame! Are you ready to play the game?
  • Wil je een betere gezondheid? Ontdek dan de ongeschreven wetten van Quantum Fysica & Epi genetica… en leer hoe ook jij deze kennis kunt toepassen in jouw leven!
  • Wil je betere relaties hebben? Leer hoe de wet van aantrekking jouw relaties zal verbeteren… en creëer de allermooiste liefdevolle momenten uit jullie leven. 
  • Dromen worden doelen, doelen worden realiteit. In plaats van falen, ga je succesvol zijn. Ben je klaar voor jouw droomleven? Bestel dan NU deze Jackpot! 

Inkijkexemplaar

Voor 14:00 uur besteld* morgen in huis…
*alleen op werkdagen

.

Bestel hier jouw eigen ‘Jackpot’ 

&

ontvang een gesigneerde versie van Tamara!

.

.

.

Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

Hoe ziet jouw ideale leven eruit als alles mogelijk zou zijn? Als tijd en geld geen enkel issue zouden vormen? Jackpot is een innerlijk kompas dat richting geeft om jouw gedroomde leven te kunnen realiseren.

Ben je fit en wil je gezond blijven? Of ben je juist chronisch ziek en denk je nooit meer te kunnen genezen? Denk je dat jouw gezondheid te maken heeft met pech of geluk? Of heb je het gevoel dat een blakende gezondheid alleen voor anderen is weggelegd? 

Zoek jij geluk in de liefde? Wat is jouw visie op ultiem liefdesgeluk? Stel je voor dat je voortaan gelukkig in de liefde bent en nooit meer het gevoel ervaart van eenzaamheid en verlatenheid? En nooit meer gebukt gaat onder intens liefdesverdriet? 

Zou jij succesvol willen zijn in elk aspect van je leven? En dat je geprezen wordt door de successen die je hebt bereikt, op welk gebied dan ook? Nooit meer faalangst ervaren of andere onzekerheden die belemmeren. Dat klinkt geweldig toch?

Wil je meer innerlijke vrede ervaren of beter met stress kunnen omgaan? Of heb je sterk het gevoel dat je jouw talenten nog niet genoeg benut, of dat je nog meer uit je leven wilt halen? Hoe je een inspiratiebron voor anderen kunt zijn en op die manier bijdraagt aan een betere wereld. Dan is dit boek voor jou geschreven.

Stel je eens voor dat al jouw dromen uitkomen, hoe rijk zou jij je dan voelen?

Jackpot is jouw sleutel tot meer geluk, een betere gezondheid en succes. Het laat zien hoe jij de touwtjes van je eigen leven weer in handen krijgt. Mijn waargebeurde verhaal neemt je mee op een innerlijke reis en geeft je inzicht in de parallel tussen het leven en het universum. Het vergt zelfonderzoek, lef en moed om de leiding over je eigen leven te nemen. Ben jij klaar voor een innerlijke game? The game called life? Let’s play!

.

Jackpot is het waargebeurde verhaal van een vrouw die, ondanks hardnekkige tegenwerking uit haar omgeving, trouw blijft aan zichzelf en haar eigen weg durft te gaan. Een fascinerend en zeer inspirerend boek over hoe je jouw gedroomde leven kunt manifesteren. 

Esmir van Wering, auteur en journalist

Tamara wordt ‘de levende Secret’ genoemd. 

Jackpot is het zeer open, ontroerende maar ook humoristische levensverhaal waarin Tamara haar levenslessen op prettige wijze met jou deelt. Met bijzondere verhalen uit haar bewogen leven, praktische tips én indringende vragen aan jou als lezer. Als je écht het lef hebt om met jezelf in gesprek te gaan, kom je tot nieuwe inzichten die jou verder brengen op weg naar jouw ideale leven. Het is niet iedereen gegeven, maar voor diegenen die het lef hebben is dit boek een daadwerkelijke Jackpot. 

Robert Schulze, founding partner Growth Factory 

Lees hier alle boek recensies!

Wil jij óók succesvol in het leven staan? Jouw dromen en verlangens zijn vanaf NU realiteit. 

Door het lezen van het boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’, krijg jij inzichten in het onderbewustzijn. Hoe onze bewuste mind, altijd wordt getriggerd en aangestuurd door de onbewuste mind. Je leert ook dat je deze onbewuste mind kunt trainen, dat je een blijvende verandering kunt realiseren, door aan de slag te gaan met het onderbewustzijn. 

Dit betekent concreet: Als je al jarenlang verstandelijk weet, dat iets niet goed voor je is, maar toch iedere keer val je opnieuw voor de verleiding, je nu de touwtjes van je leven terug in handen krijgt. Je bent niet langer een marionet van je emoties, je gedachtes en gedrag. Maar je bent in charge, je hebt de leiding en controle over je (on)bewuste mind.

Wil je gelukkiger, gezonder en succesvoller in het leven staan? Krijgen wat je werkelijk verdiend, in plaats van teleurstelling ervaren? Je ultieme verlangens realiseren. 

  • Wil je meer geluk of succes in jouw leven? Alles wat jij kan bedenken, is te realiseren in jouw leven… It’s just a mindgame! Are you ready to play the game?
  • Wil je een betere gezondheid? Ontdek dan de ongeschreven wetten van Quantum Fysica & Epi genetica… en leer hoe ook jij deze kennis kunt toepassen in jouw leven!
  • Wil je betere relaties hebben? Leer hoe de wet van aantrekking jouw relaties zal verbeteren… en creëer de allermooiste liefdevolle momenten uit jullie leven. 
  • Dromen worden doelen, doelen worden realiteit. In plaats van falen, ga je succesvol zijn. Ben je klaar voor jouw droomleven? Bestel dan NU deze Jackpot!  Wil je gelukkiger, gezonder en succesvoller in het leven staan? You name it, you’ll get it.

.

.

Duurzaam

Met het kopen van het boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ ondersteun je de stichting ‘Kenya Child Care’, een rescue centre voor kinderen die als vuilnis op straat zijn gezet. Ook draag je bij aan een duurzame wereld. Het boek is namelijk gemaakt van stone paper en leaf paper, papier gemaakt van steengruis en landbouwafval.

Bekend van de media

TelegraafOmroep BrabantNPO radio 5RTL NieuwsHart van Nederlandtalkshow KraakPioneers MagazineFlairWendyNederlands Dagbladindebuurt-TilburgMijn geheimAlgemeen DagbladSteenrijk/StraatarmBrabants DagbladTelegraaf VROUWPsychologie magazineVivaVerhalensmeders, Puur Mindset Academy, AD, PortereneeAPG

Ben jij nieuwsgierig naar de zin van het leven? Wil jij jouw leven meer betekenis en waarde geven? Laat jezelf dan inspireren door een bijzonder waargebeurd verhaal…

Over de auteur

Tamara Straatman is ruim 10 jaar werkzaam als NLP coach, trainer en spreker. Ze heeft NLP gestudeerd, heeft zich verdiept in de wetenschap Quantum Fysica en Epi genetica, en volgt trainingen over de gehele wereld van o.a. Tony Robbins, Keith Cunningham, Toniic en Simone Levie.

Tamara wordt ‘de levende Secret’ genoemd. 

Tamara is multimiljonair en ze heeft in de zomer van 2020 haar boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom‘ uitgebracht. Naast NLP coaching, schrijven en motiverend spreken, is ze ondernemer en investeerder.

Tamara is bekend van o.a. Flair, Vriendin, Viva, Paraview, RTL nieuws, GezondNU, Telegraaf VROUW, Margriet, Omroep Brabant, BNR nieuwsradio, Mijn Geheim, Pioneersmagazine, RTV Noord-Holland, Goodhabitz, Santé, AD, Metro, Koffietijd, Editie NL, Grazia, Trouw, Parool, Libelle Balance, Zij Spreekt, NICE congres.

Ze woog ooit 97 kilo, was ernstig depressief en had last van allerlei chronische lichamelijke ziektes. Ook had ze een enorm laag zelfbeeld, faalangst, slechte relaties zowel in de liefde als vriendschappelijke relaties en kende ze weinig zakelijke successen.

Door al haar onzekerheden, schuldgevoelens, frustraties, angsten, schaamte en verdriet aan te pakken met NLP coaching verdwenen alle ‘klachten’ spontaan uit haar leven. Puur door het opruimen van haar (onbewuste) belemmeringen, kon ze deze negatieve gevoelens makkelijk loslaten.

Nu is ze intens gelukkig, kerngezond en kent ze vele zakelijke successen.


Stel je eens voor dat al jouw dromen uitkomen, hoe rijk zou jij je dan voelen?

Bestel NU jouw Jackpot!

.