Gratis e-book Jackpot, Deel I

Ben jij op zoek naar geluk, gezondheid of succes in jouw leven? Of denk je dat jij voor het ongeluk geboren bent? Denk jij dat jouw welzijn, een matter van luck of domweg pech hebben, is? Herken je stemmetjes in je hoofd, zoals deze: ‘Wie zit er nou op mij te wachten?’, of ‘Ik ben nooit goed genoeg’. Kun je de keren dat je succes had, niet eens meer herinneren? Of neem je gewoonweg de stap niet eens, wacht je veilig af, en leef je een droom en fantasie, in plaats van je gewenste realiteit? Zou je meer uit je leven willen halen, dan je nu op dit moment doet? En toch maar eens die droom, of fantasie waarmaken…

Door het lezen van mijn boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ ga jij inzicht krijgen in levenswijsheden, die jouw leven op alle vlakken gaan verrijken.

Stel je eens voor…

Wat is jouw ultieme droom? Hoe ziet jouw ideale leven eruit, als alles mogelijk zou zijn? Als tijd en geld geen enkel issue zouden vormen? Hoe ziet er dat uit? Hoe klinkt dat voor je? Wat zou je dan doen? Wat zou je het allerliefste willen? Hoe zou je jezelf voelen, als je jouw ultieme droom bereikt hebt? Als een droom, niet langer een droom is, maar jouw absolute waarheid. Jouw realiteit. 

Bekijk het met je eigen ogen. Wat zie je dan?

Beluister het met je eigen oren. Wat hoor je dan?

En voel het met alles in jouw lichaam. Wat voel je dan?


Wil je meer geluk in jouw leven? You’ll get it!
Wil je een betere gezondheid? You’ll get it!
Wil je betere relaties hebben? You’ll get it!
Wil je succesvol in het leven staan? You’ll get it!

.