21-daagse Succes Challenge: ‘2022 wordt mijn succesjaar!’

Ben jij op zoek naar meer grip op het leven? In plaats van het gevoel dat het leven door je vingers glipt? Heb je een doel wat je wilt bereiken, maar vind je het lastig om focus te houden? Wil je eindelijk eens slagen, in plaats van falen. In beweging komen, in plaats van blijven uitstellen.
 
De beste versie van jezelf zijn, een voorbeeld zijn voor anderen. Voor je partner, je kinderen, familie en vrienden. Ze het maximale kunnen geven, wat jij, en de ander verdient. Binnen 21 dagen heb jij tools in handen, die je helderheid en inzicht geven. Focus op je doelen, wetend hoe je jouw dromen, doelen en verlangens daadwerkelijk kunt realiseren.
 

Gaat je hart daar sneller van kloppen? Voel je de adrenaline in je lijf stuiteren?

.


Dan is deze 21-daagse Succes Challenge: 


‘2022 wordt mijn succesjaar!’,

jou op het lijf geschreven.
 

Denk jij bij alle succesverhalen, ja maar zij zijn voor het succes geboren, en ik écht niet… Maar je hebt wel een verlangen, of misschien zelfs een probleem waar je graag vanaf wil? Iets wat je al jarenlang opzij schuift? Iets waarvan jij denkt, dat gaat mij toch nooit lukken! Of je wilt nu eindelijk eens je grote droom waarmaken, of het kleine verlangen wat al jaren wakkert in jou, tevoorschijn toveren. 
 

Dan ben jij de ideale kandidaat voor de challenge: 


‘2022 wordt mijn succesjaar!’. 


Misschien ben jij al bezig met (of geïnteresseerd in) zelfontwikkeling, ben je op zoek naar zingeving, of zoek je een leuke uitdaging, wil je bijdragen aan een betere versie van jezelf, of je kennis verrijken. 


Je wilt:
 • succesvol zijn 
 • resultaat halen
 • excitement willen voelen
 • trots op zichzelf willen zijn
 • meer focus krijgen
 • nieuwe inzichten krijgen

In plaats van:
 • falen
 • jezelf schamen 
 • boos op jezelf zijn
 • uitstelgedrag
 • teleurstelling
 • wanhoop

.

Doe je mee? 

Onze challenge is fun, gezellig, betekenisvol, interactief, makkelijk te volgen, motiverend en inspirerend. Ook hebben we een leuke, inspirerende en gezellige community met gelijkgestemden. En met jou erbij, is het nog leuker! Let op: Het enige wat we van jou verwachten is een actieve deelname. Zodat jouw dromen en doelen dit jaar eindelijk eens verrassend succesvol worden! 

.

.

.

Anna (37):

“Het gaat heel goed met mij! Er is best veel veranderd in hoe ik de dingen en anderen benader. Het lijkt wel of ik ‘dichter’ bij mijn eigen gevoel ben gekomen of zoiets. Zelfs de liefde voor mijn kinderen lijkt nu dieper en echter. Ik voel nu veel meer de liefde en het houden van voor andere mensen. En andere mensen merken dat volgens  mij ook en reageren daardoor ook anders op me. Denk dat het vooral helpt dat ik me kwetsbaarder durf op te stellen. En ook mijn grenzen aangeven gaat inmiddels veel beter. Jouw opmerking over boos worden heeft me ook enorm geholpen. Dat die emotie er niet voor niets is en dat ie er is om je te beschermen. Het is niet zo dat ik nu continue boos ben, maar ik laat het wel toe, ben wat ‘geïrriteerd’ als mensen iets doen waar ik het niets mee eens ben. Terwijl ik dat niet fijne gevoel dat iemand me dan gaf een beetje wegwuifde. Nu laat ik het toe. Heb echt het gevoel dat het me is gelukt om mijn gevoelens te omarmen, voel me heel vaak gelukkig, zonder dat er echt iets voor nodig was. Het is alleen zo snel gegaan, dat ik wel hoop dat dit gevoel blijft… Maar het zal er ook wel mee te maken hebben, dat ik het allemaal helemaal over me heen kon laten komen en er echt in kon duiken, omdat ik nu niet werk en er de tijd voor kon nemen. In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!”

Ellen (27):

“Een poos terug zat ik niet echt lekker in mijn vel wat een enorme weerslag had op mijn relatie. Ik had last van angsten die voor mij onverklaarbaar waren, ik had geen flauw idee waar dat ze vandaan kwamen. Ze voelden wel als echt en van mij, dat voelde ik heel sterk. Mijn angsten werden in de loop van de jaren steeds sterker en zorgen voor meer problemen. Ik was bang om mijn vriend te verliezen en gedroeg mij daardoor onmogelijk. Ik leek wel een verwend nest, een prinses die altijd haar zin wilde hebben, zodat ik alle controle had over de situatie en me geen zorgen hoefde te maken over mijn angsten. Toen mijn vriend mij dreigde te verlaten, ben ik serieus met mezelf aan de slag gegaan. Ik had al enkele coaches/ therapeuten bezocht, waar ik al veel aan mezelf gewerkt had, maar ik wist nog steeds niet waar die grote angst, om mijn vriend te verliezen, vandaan kwam en hoe ik het kon oplossen. Tamara heeft mij geholpen deze oorzaak te vinden en met succes! Nadat ze een aantal NLP oefeningen op mij had toegepast, wist ik waar deze emotie vandaan kwam en kon ik er eindelijk mee aan de slag gaan! Ik voelde mij daardoor gelijk sterker en heb er alle vertrouwen in dat ik en mijn vriend voor eeuwig voor elkaar bestemd zijn. Dit gaf mij een opheldering waar ik op dat moment ontzettend na verlangde. Dat was precies wat ik zocht!”

.

.