Tamara in Steenrijk, Straatarm SBS6

Waarom ik mee deed? Bewustwording. Rijkdom is voor mij een innerlijk proces. Geld geeft vrijheid, en innerlijke beleving brengt geluk. Dat geluk wil ik graag delen met het arme gezin.

Of zij het ook zo beleefd hebben?

Bekijk hier de aflevering terug

Deze week ruilen de – in Tilburg wonende – Tamara Straatman & Ronnie Willemen met de familie Stuts in het Groningse Loppersum. Tamara werd – na het winnen van de Oudejaarsloterij – in één klap multimiljonair. Na het winnen van de 10 miljoen vertrok ze met haar vrienden de wereld over. Samen met Ronnie richtte zijn daarna Stribe op. Het leven van Tamara staat in het teken van spiritualiteit. Iets wat voor de familie Stuts in het Groningse Loppersum mijlenver van hun bed staat.

Het gezin woont in het episch centrum van de aardbevingen, en leeft nog dagelijks met de gevolgen. Hun huis is onbewoonbaar verklaard, en vader Johnnie is – door alle stress die dit heeft opgeleverd – depressief geraakt. Hoe gaan de Stuts reageren als blijkt dat ze deze week tientallen keren meer te besteden hebben dan hun normale weekbudget? En hoe gaan de ondernemende Tamara en Ronnie reageren als blijkt dat ze in Loppersum komen wonen?