‘Jackpot’ scoort goed!

Tamara over haar boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ in

TelegraafOmroep BrabantNPO radio 5RTL NieuwsHart van Nederlandtalkshow Kraak, Pioneers MagazineFlairWendy, Nederlands Dagblad, indebuurt-Tilburg, Mijn geheim, Algemeen DagbladSteenrijk/StraatarmBrabants DagbladTelegraaf VROUWPsychologie magazine, VivaVerhalensmeders, Puur Mindset Academy, AD, PortereneeAPG  

.

Jackpot is jouw sleutel tot meer geluk, een betere gezondheid en succes. Het laat zien hoe jij de touwtjes van je eigen leven weer in handen krijgt. Mijn waargebeurde verhaal neemt je mee op een innerlijke reis en geeft je inzicht in de parallel tussen het leven en het universum. Het vergt zelfonderzoek, lef en moed om de leiding over je eigen leven te nemen. Ben jij klaar voor een innerlijke game? The game called life? Let’s play!

.

Bestel hier jouw eigen ‘Jackpot’

&

ontvang een gesigneerde versie van Tamara!

.

.

Lees hier alle boek recensies!

Tamara wordt ‘de levende Secret’ genoemd.

Jackpot is het waargebeurde verhaal van een vrouw die, ondanks hardnekkige tegenwerking uit haar omgeving, trouw blijft aan zichzelf en haar eigen weg durft te gaan. Een fascinerend en zeer inspirerend boek over hoe je jouw gedroomde leven kunt manifesteren. 

Esmir van Wering, auteur en journalist

.

Jackpot is het zeer open, ontroerende maar ook humoristische levensverhaal waarin Tamara haar levenslessen op prettige wijze met jou deelt. Met bijzondere verhalen uit haar bewogen leven, praktische tips én indringende vragen aan jou als lezer. Als je écht het lef hebt om met jezelf in gesprek te gaan, kom je tot nieuwe inzichten die jou verder brengen op weg naar jouw ideale leven. Het is niet iedereen gegeven, maar voor diegenen die het lef hebben is dit boek een daadwerkelijke Jackpot. 

Robert Schulze, founding partner GrowthFactory