Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

Tamara’s boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ is een waargebeurd verhaal met een filosofische insteek vanuit de belevingswereld van de schrijfster. Vanuit een traumatische jeugd weet Tamara zichzelf te bevrijden van een hardnekkige depressie en andere chronische ziekteverschijnselen. Op 23e jarige leeftijd besluit ze eigenhandig af te rekenen met deze pijn uit het verleden. Niet alleen haar emotionele en fysieke gezondheid herstelt zich razendsnel, ook relaties nemen andere vormen aan. Sommigen vriendschappen houden op te bestaan en andere relaties worden juist versterkt. Daarbij is ze succesvol in het opzetten van verschillende zakelijke initiatieven en is ze een bekend gezicht in de media. Ze wordt ook ‘de levende Secret’ genoemd. Het boek verteld naar aanleiding van haar eigen verhaal, de parallel tussen het leven en het universum. Het boek Jackpot vormt de brug naar het online platform Stribe.

.

“Jackpot is het waargebeurde verhaal van een vrouw die, ondanks hardnekkige tegenwerking uit haar omgeving, trouw blijft aan zichzelf en haar eigen weg durft te gaan. Een fascinerend en zeer inspirerend boek over hoe je jouw gedroomde leven kunt manifesteren.”  

Esmir van Wering, auteur en journalist

“Jackpot is het zeer open, ontroerende maar ook humoristische levensverhaal waarin Tamara haar levenslessen op prettige wijze met jou deelt. Met bijzondere verhalen uit haar bewogen leven én praktische tips. Maar ook met indringende vragen aan jou als lezer. Als je écht het lef hebt om met behulp van de diverse vragen uit het boek goed met jezelf in gesprek te gaan, kom je tot nieuwe inzichten die jou verder brengen op weg naar jouw ideale leven. Het is niet iedereen gegeven, maar voor diegenen die het lef hebben is dit boek een daadwerkelijke Jackpot.”

Robert Schulze, founding partner GrowthFactory

Alvast het boek reserveren?

Reserveer voor 19 juli as. jouw eigen ‘Jackpot’ en krijg een gesigneerd exemplaar met een verrassing cadeau!