Geen categorie

Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

Jackpot is jouw sleutel tot meer geluk, een betere gezondheid en succes. Het laat zien hoe jij de touwtjes van je eigen leven weer in handen krijgt. Mijn waargebeurde verhaal neemt je mee op een innerlijke reis en geeft je inzicht in de parallel tussen het leven en het universum. Het vergt zelfonderzoek, lef en moed om de leiding over je eigen leven te nemen. Ben jij klaar voor een innerlijke game? The game called life? Let’s play!

Ben jij nieuwsgierig naar de zin van het leven? Wil jij jouw leven meer betekenis en waarde geven? Laat jezelf dan inspireren door een bijzonder waargebeurd verhaal…

Tamara wordt ‘de levende Secret’ genoemd. Het boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ vormt de brug naar het online platform ‘Stribe’.

.

“Jackpot is het waargebeurde verhaal van een vrouw die, ondanks hardnekkige tegenwerking uit haar omgeving, trouw blijft aan zichzelf en haar eigen weg durft te gaan. Een fascinerend en zeer inspirerend boek over hoe je jouw gedroomde leven kunt manifesteren.”  

Esmir van Wering, auteur en journalist

.

“Jackpot is het zeer open, ontroerende maar ook humoristische levensverhaal waarin Tamara haar levenslessen op prettige wijze met jou deelt. Met bijzondere verhalen uit haar bewogen leven én praktische tips. Maar ook met indringende vragen aan jou als lezer. Als je écht het lef hebt om met behulp van de diverse vragen uit het boek goed met jezelf in gesprek te gaan, kom je tot nieuwe inzichten die jou verder brengen op weg naar jouw ideale leven. Het is niet iedereen gegeven, maar voor diegenen die het lef hebben is dit boek een daadwerkelijke Jackpot.”

Robert Schulze, founding partner GrowthFactory

.

Bestel hier jouw eigen ‘Jackpot’ 

&

ontvang een gesigneerde versie van Tamara!