TS Vision makes you smile!

TS Vision is een investeringsmaatschappij die ondersteuning geeft aan projecten, zoals Stribe en Paper on the Rocks. Wij geloven in een nieuwe manier van ondernemen, namelijk het creëren van impact in onze wereld. Het goed doen voor zowel mens, als dier & milieu. 

Daarbij ondersteunen wij het goede doel; stichting Kenya Child Care. Een prachtig initiatief waarbij kansarme kinderen die verstoten zijn door hun omgeving, toch een kans krijgen een mooi leven op te bouwen. Wij delen onze winst met Kenya Child Care, zodat we dubbel impact kunnen creëren. 

Wij hopen dat jij net als ons, dezelfde idealen nastreeft. Ben jij een impact ondernemer, een collega investeerder of een consument die geïnteresseerd is in onze visie, dan wel producten en/ of diensten, bezoek dan een van onze platformen waarbij wij samen impact kunnen creëren.

TS Vision ondersteunt en participeert in projecten met als missie, het creëren van impact in onze wereld.

Let’s connect & create some impact!