Join the Stribe

Stribe is een impact community waar ondernemers, investeerders en consumenten connecten met elkaar. Ben je op zoek naar duurzame producten, impact investment opties, of wil je succesvol zijn in elk gebied van je leven?

.

crowdfunding of financiering voor jouw project

Heb je financiering nodig voor jouw bedrijf? En ondersteunt jouw bedrijf één of meerdere SDG’s (sustainable development goals) van de VN? Wij bieden zowel crowdfunding als private investment opties en helpen je uitgebreid bij het realiseren van je zakelijke doelen.

impact investment opties

Zoek je naar mogelijkheden om te investeren? En wil je naast financieel rendement ook ecologisch rendement behalen? Wij bieden zowel crowdfunding als private investment, zodat elke portemonnee kan investeren in mooie projecten.

promoot je product of dienst

Heb jij een duurzaam of holistisch product of bied je een dienst aan die hieraan voldoet? Zoek je manieren om in contact te komen met jouw fans, ambassadeurschap op te bouwen met jouw fans en wil je graag samenwerken met like minded collega’s? Dan is onze marketplace voor jou, the place to be!

leer aan onze academy

Vind je ondernemen een pittige klus? Wil je jouw bedrijf laten groeien tot een hoger niveau? Wil je leren hoe je een succesvolle investeerder wordt? Of heb je persoonlijke doelen die je wilt behalen? In onze academy focussen wij op mindset én kennis, want zonder een van beiden, zal je nooit echt succesvol zijn.

Wij lanceren onze impact community in het voorjaar van 2020.

 Join us now!

.