Als model op de catwalk van Florale

Denk jij allerlei negatieve gedachtes over jezelf? ‘Dat lukt mij toch nooit. Ik ben niet goed genoeg. Wie zit er nou op mij te wachten?’ Of denk jij dit weleens over anderen? Dan zegt dit ook alles over hoe jij over jezelf denkt… Want hoe jij over jezelf denkt, zo denk je over anderen. En hoe jij over anderen denkt, zo denkt jij ook over jezelf. En dit belet jou in alle vormen van succes. Maar je haalt vaak ook anderen (en hun succes) onbewust naar beneden. En dat is zo jammer!

Want zien we allemaal niet liever een wereld waarin iedereen gelukkig, gezond en succesvol is? En dat jij jouw steentje daarin bijdraagt? Zowel voor jezelf als voor anderen? Iedereen die mij een beetje volgt (of kent), weet dat ik nauwelijks steun heb gekend vanuit mijn directe omgeving. Toch heeft mij dit nooit belet om voor mezelf en mijn geluk te kiezen. Mijn dromen en mijn wensen. Als ik naar anderen had geluisterd. had ik nooit op de catwalk beland…

Dus ik help jou graag met het realiseren van jouw dromen en doelen! Want ik weet dat jij het in je hebt. En ik zal jou steunen, je in jezelf laten geloven, maar ook de nodige acties laten ondernemen zodat jij ook daadwerkelijk jouw ultieme droomleven gaat leven. Want een droom mag werkelijkheid mogen van mij! Van jou ook?