Tamara als spreker bij sprekersbureau Zij Spreekt

Wil je Tamara boeken als spreekster op jouw event? 

Tamara Straatman (1983), NLP Quality of Life Coach, is een ervaringsdeskundige in het creëren van een gelukkiger, gezond én succesvol leven. Zij geeft zowel privé als zakelijke coaching/ training en verzorgt inspirerende lezingen. Voor elke individu die de ‘hoogste kwaliteit’ van zijn leven wil leven!

Tamara heeft vanuit haar eigen succesvolle resultaten de Zelf-liefde Methode ontwikkeld. Hieraan koppelt ze de kennis van Albert Einstein (Quantum Fysica) met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Deze Zelf-liefde methode geeft inzicht in het ontstaan van onze problemen (qua geluk, gezondheid en succes) en het gemakkelijk oplossen van deze problemen. Meestal richten wij onszelf op het oplossen van de externe symptomen die onze interne problemen veroorzaakt hebben, maar hiermee lossen we het probleem in feite niet op. Het blijft zelfs bestaan en wordt op lange termijn van kwaad tot erger. Want als je altijd doet, wat je altijd deed, zal je ook krijgen, wat je altijd kreeg.

Bekijk hier haar volledige profiel bij sprekersbureau Zijspreekt voor meer informatie en/ of boekingen.

 

Compilatie video van Omroep Tilburg bij een lezing van Tamara over de Zelf-liefde Methode