Tamara genomineerd voor een media award!

Een bekroning op haar werk, genomineerd voor een media award. Door een onafhankelijke jury bestaande uit Irene de Bel (hoofdredacteur Opzij en voorzitter van de jury) Geertje Algera (videojournalist en redacteur KRO-NCRV) Harmke Oudenampsen (videojournalist, storyteller, freelance redacteur NOS journaal) hebben uit een groot aantal inzenders, vijf deskundigen geselecteerd die afgelopen jaar veelvoudig in de media te zien of te horen zijn geweest met hun expertise én waarvan zij nog veel potentie verwachten in de toekomst.

De You Go Girl Award is een initiatief van Mediaplatform VIDM en Sprekersbureau ZijSpreekt. Zij reiken naast de jaarlijkse Vrouw in de Media Award een tweede prijs uit, de You Go Girl Award. Het is een inspiratie-award, waarvoor deskundige vrouwen zich kunnen (laten) nomineren voor hun zichtbaarheid in de media. Zie hier Tamara´s complete exposure lijst!

Bekijk hier een compilatie video van de You Go Girl Award