Tamara bij Koffietijd, Editie NL, Margriet, Vriendin, Grazia, Viva, Libelle Balance, Santé, Trouw, Parool, AD, Telegraaf VROUW, Flair, VIVA 400 en Q-music met haar Psycheparty’s!

Tamara heeft met haar Psycheparty & haar expertise als NLP Quality of Life Coach in diverse lokale én regionale media gestaan zoals; televisieprogramma’s als Koffietijd en Editie NL. Heeft in diverse damesbladen en dagbladen gestaan als; Margriet, Vriendin, Grazia, Viva, Libelle Balance, Santé, Trouw, Parool en Algemeen Dagblad gestaan met een reportage over haar Psycheparty. Met een mini-interview in de Telegraaf, bijlage VROUW en in Flair met een interview over haar passie voor coaching. Tamara staat ook in Viva400, de lijst van 2011 met succesvrouwen. En is o.a. geïnterviewd voor een reportage van 250 bijzondere vrouwen. Tel daarbij diverse lokale omroepen en dagbladen bij op, diverse websites en een aantal keren op de radio te horen geweest, waaronder Q-music.

Bekijk hier alle artikelen online!