Join the Stribe!

Join the Stribe is een community waar impact investeerders, ondernemers en consumenten connecten met elkaar. We bouwen aan een social marketplace, een business school academy en investment options voor zowel private investors, als crowdfunders. Zodat we samen de wereld kunnen veranderen, in een duurzame en vriendelijke plek waar we ons geluk kunnen voortleven.

Tamara is de founder en CEO van ‘Join the Stribe’.

Ze is impact investeerder, ondernemer en mindset trainer. Als investeerder aangesloten bij diverse netwerken zag ze talloze mogelijkheden om zowel de investeerder als de ondernemer meer efficiëntie en succes te bieden. Als ondernemer heeft ze veel ervaring met het opzetten van nieuwe ondernemingen en projecten en is daarbij erg succesvol geweest in marketing en branding. Als mindset trainer beschikt Tamara over een schat aan kennis over ‘hoe geluk, gezondheid en succes een kwestie van de juiste mindset is!’.

Onze partners

Wij werken samen met een aantal crowdfund partners waaronder ‘Voor de groei’, ‘One planet crowd’ en ‘Geld voor elkaar’, waar we projecten aanbieden voor onze eigen community. Daarnaast maken wij gebruik van het communicatie platform ‘Crovv’ voor onze eigen investeerders, zodat zij een anonieme, veilige digitale omgeving hebben. Dit communicatieplatform is ook in gebruik bij onze ondernemers, gescheiden van de investeerders, zodat zij beiden vanuit hier diverse activiteiten kunnen ondernemen. Tenslotte steunen wij met onze community de stichting ‘Kenya Child Care’. Dat is een organisatie in Kenia die een thuis biedt aan weeskinderen in de leeftijd van 0-18 jaar.

Wij lanceren onze impact community in het voorjaar van 2020.

 Join us now!