Tamara als bedrijfsleidster bij Le Ballon Tilburg

Zo snel kan het gaan dus! Per 1 mei was ik vastberaden een nieuwe vaste job te krijgen. Mijn gedachte (onderbewustzijn) zei dat ik iets in de mode wel zag zitten. En de volgende dag (toeval bestaat niet) zag een goede vriendin van mij deze baan voorbij komen. Bij Le Ballon Tilburg zochten ze een nieuwe bedrijfsleidster, mijn favoriete kledingwinkel! Ik maakte deze flyer, werd gelijk teruggekoppeld met een enthousiaste mail van de rayonmanager en het verhaal geschiedde. Vandaag tekende ik het contract en per 1 juni heb ik mijn eigen winkeltje.

Komen jullie snel eens langs voor een goed, eerlijk en betrouwbaar advies? Want kleding hoort je mooiste vormen te accentueren, de minder mooie vormen te verhullen en je sprankelijke persoonlijkheid te laten stralen. Wist je trouwens dat kleding en kleurkeuze enorm veel vertelt over je zelfbeeld? Ik vertel je hier graag over als je bij ons komt shoppen! Le Ballon waar elke dame als een prinses gekleed wordt. Zowel zakelijk, sportief, casual, jong & oud. Kleding, schoenen en accessoires maken je gehele outfit THE BOMB!!!!