Voorkom stress, een burn-out, depressie of zelfs nog erger…

Ik ben gespecialiseerd in traumaverwerking. Ik richt mij op het ontstaan van kind trauma’s en de gevolgen hiervan zowel in fysieke als psychische gezondheidsklachten, maar ook welke invloed dit heeft op het algehele succes in ons leven zowel relationeel als bedrijfsmatig. Ik geef hier regelmatig lezingen en interviews over, maar ook training en individuele coaching om prestaties, relaties en onze algehele gezondheid enorm te verbeteren.

Ik heb als professional een lezing gegeven over het reptielenbrein/ onderbewustzijn versus gezondheid op het NICE congres voor artsen en andere deskundigen in de gezondheidszorg. Ik heb een lezing gegeven aan leerlingen (16-17 jaar) van het Fontys over depressiviteit onder jongeren. Voor leerlingen van het AMC weekendschool (10-12 jaar) een speelse workshop gegeven over je talenten vinden én inzetten. Ook voor de organisaties Goodhabitz, Huis van zingeving, Contour de Twern, De broekriem en Amarant heb ik diverse workshops, trainingen en lezingen verzorgt.

Daarnaast heb ik talloze interviews gegeven in de media, zowel landelijk als regionaal. Via magazines, online blogs, radio en tv zoals RTL nieuws, Editie NL, Jan rijd rond, Koffietijd, Omroep Brabant, Telegraaf, AD, Parool, Trouw, Flair, Vriendin, Margriet, Libelle, Santé, Grazia en nog vele andere. Ook maakte ik een online tv show UNTOLD . Hierin komen allerlei thema’s aan bod die o.a. te maken hebben met onze gezondheidszorg. Maar ook het verbeteren van onze veiligheid en economie. Was ik het gezicht van de anti-pest campagne van minister Asscher en ben ik verschillende keren genomineerd voor de VIVA400 award en eenmaal voor de Zij spreekt award.

Deze site is puur informatief en nog steeds toegankelijk voor iedereen, alleen ben ik niet langer werkzaam als Lifestyle Coach.

Bekijk hier mijn openhartige video! 

 

l