Moeiteloos je ideale droomfiguur bereiken? Of succesvol je faalangst overwinnen?

Ben jij bewust van het feit dat jouw eigen mindset al jouw resultaten in het leven bepalen?

Meestal zijn we geneigd om de ander de schuld te geven van onze problemen. Durven we niet de verantwoordelijkheid te nemen voor onze eigen levens. Kennen we dagelijkse frustraties, boosheid, verdriet, angsten, schuldgevoelens enzovoorts. Denken we dat mensen niet op ons zitten te wachten, durven we niet onze mening te filteren, zijn we bang voor de reacties van anderen enzovoorts.

Onze emoties en gevoelens stuurt ons brein aan, wat op zijn beurt weer verantwoordelijk is voor de biochemie (lichaamsprocessen) in ons lichaam, dus vertegenwoordigt het indirect onze gezondheid. Daarnaast stuurt ons brein ook ons gedrag aan, dus ons feitelijke handelen. En daarmee creëren wij onze eigen resultaten in het leven. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak, relationeel en financieel.

Hoe werkt dat nou precies? Dat leer je in mijn online trainingen, mijn wekelijkse blog voor inspiratie, vele interviews in de media en mijn online tv programma UNTOLD op www.lifestyling.me

De allernieuwste online trainingen zijn:

– In 10 stappen het figuur van je dromen! Je ideale droomfiguur eenvoudig bereiken zonder te diëten of jezelf uit te hongeren, maar puur door het veranderen van je mind-set je ideale gewicht bereiken.

– In 10 stappen succesvol afscheid nemen van je faalangst! Zeg gedag tegen al jouw beren op de weg, door je manier van denken effectief te veranderen waardoor jij moeiteloos al jouw doelen succesvol gaat realiseren.

Alle online trainingen zijn voorzien van tekst, video, geluidsfragmenten, een forum en uiteraard dagelijkse opdrachten. Een online training kost slechts € 199,- per training.

Deze site is puur informatief en nog steeds toegankelijk voor iedereen, alleen ben ik niet langer werkzaam als Lifestyle Coach. De trainingen zijn nog steeds te volgen, alleen worden ze niet ge-update of voorzien van feedback. Het is geheel zelfstandig werken, met simpele toepasbare oefeningen. 

 

Bekijk hier de video: Moeiteloos je ideale droomfiguur bereiken zonder te diëten of jezelf uit te hongeren

 

 j

Bekijk hier de video: Succesvol je faalangst overwinnen. Zeg vaarwel tegen al je beren!